ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 2023

6 νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον Μανώλη Μενεγάκη

Ο Ηλίας Καλαμάκης υποψήφιος με τον Μανώλη Μενεγάκη

Ονομάζομαι Ηλίας Καλαμάκης και διατηρώ το περίπτερο στην ΑΜΜΟΥΔΑΡΑ τα τελευταία 31 χρόνια επίσης είμαι και κάτοικος Αμμουδάρας και έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στο Κουνάλι Μιραμπέλου. Ήμουν εκλεγμένος Δημοτικός σύμβουλος Νεάπολης στον 1 ο Καποδίστρια το 1998.


Ο Νίκος Καμινογιαννάκης υποψήφιος με τον Μανώλη Μενεγάκη

Γεννήθηκα το 1978 και διαμένω μόνιμα στον Άγιο Νικόλαο τα τελευταία 24 χρόνια. Είμαι παντρεμένος με την Ευαγγελία Ραπάνη και έχουμε αποκτήσει δύο κόρες. Είμαι αστυνομικός και έχω υπηρετήσει σε διάφορες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου.

Η συμμετοχή μου στα κοινά ξεκίνησε από τη παιδική μου ηλικία.  Τα τελευταία 18 χρόνια, έχω την τιμή να είμαι εκλεγμένος αντιπρόσωπος της Ένωσης  Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Λασιθίου στη Πανελλήνια
Ομοσπονδία, και παράλληλα τους τελευταίους 6 μήνες, διατελώ χρέη Γενικού Γραμματέα στο Δ.Σ. της Ένωσης.

Συνεχίζοντας και με διάθεση προσφοράς, έχω ασχοληθεί με τα κοινά, σε θέματα πολιτισμού, οικολογίας, λαϊκής παράδοσης και αθλητισμού. Είμαι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Παραδοσιακών Αποσταγματοποιών Τσικουδιάς Νομού Λασιθίου, τον οποίο εκπροσωπώ ως Πρόεδρος. Επίσης, είμαι Γενικός Γραμματέας στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Αμβυκούχων και Αμπελοκαλλιεργητών Ελλάδος.  Παράλληλα, συμμετέχω ως Ταμίας, στο Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου.  Τα τελευταία 4 χρόνια είμαι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Αγίου Νικολάου με τη παράταξη “αλλάΖουμε το Δήμο“ καθώς και μέλος του Δ.Σ. του
Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίου Νικολάου.

Με τη συμμετοχή μου στο συνδυασμό “ Ενωτική Κίνηση Πολιτών “, ο οποίος συγκροτείται από μια ομάδα άξιων συνεργατών, με επικεφαλής τον Μανώλη Μενεγάκη, τίθεμαι στη διάθεση και στη κρίση σας.


Ο Χρήστος Ευαγγελινάκης υποψήφιος με τον Μανώλη Μενεγάκη

Γεννήθηκα και κατοικώ στον Άγιο Νικόλαο από το 1969. Ολοκλήρωσα τη Β’ Βάθμια εκπαίδευση και στη συνέχεια εκπαιδεύτηκα και εργάστηκα για έξι χρόνια στον τομέα της αργυροχρυσοχοΐας, ενώ παράλληλα μετείχα στο τεχνικό τμήμα του υπό ίδρυση Ρ/Σ Λατώ, Λατώ TV. Μετέπειτα δραστηριοποιήθηκα για αρκετά χρόνια στον εμπορικό τομέα και στις αντιπροσωπείες μοτοσυκλετών. Τελικά η παλιά μου αγάπη για το ραδιόφωνο με κέρδισε ξανά το 2000. Διετέλεσα Πρόεδρος του Δ.Σ. της Λατώ Ραδιοτηλεοπτικής ΑΕ, παραγωγός ραδιοφωνικών εκπομπών και ηχολήπτης. Από το 1994 είμαι ενεργό μέλος της Ερασιτεχνικής Θεατρικής Ομάδας Αγίου Νικολάου (ΕΘΟΑΝ) και της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Αγίου Νικολάου (ΛΕΜΑΝ). Είμαι αντιπρόεδρος στην Ένωση Γονέων και Φίλων ΑΜΕΑ Επαρχίας Μεραμβέλλου. Είμαι ιδρυτικό μέλος στο σύλλογο μουσικής δημιουργίας («Πέρασμα») και στην οργανωτική ομάδα του φεστιβάλ reggae vibes.

Πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλλω στην ανάπτυξη του Δήμου μας, να καταθέσω την εμπειρία μου σε θέματα ΑΜΕΑ, αλλά να αξιοποιήσω την καλή γνώση των προβλημάτων που μετέφεραν οι συμπολίτες μας για πολλά χρόνια.


Ο Μενέλαος Μανιώτης υποψήφιος με τον Μανώλη Μενεγάκη

Ονομάζομαι Μενέλαος Μανιώτης, γεννήθηκα στις 15 Μαρτίου του 1996 στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Σπούδασα στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΕΛΜΕΠΑ και έκανα μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι στο Λογιστήριο μεγάλου ξενοδοχειακού ομίλου.

Από το πρώτο έτος των σπουδών μου ασχολήθηκα ενεργά ως μέλος του συμβουλίου για την ανάδειξη και επίλυση ζητημάτων που αφορούσαν το τμήμα μου αλλά και το σύνολο του πανεπιστημίου.

Από το 2016 ασχολούμαι ενεργά με την παράταξη της ΟΝΝΕΔ και στις αρχές του 2020 εκλέχθηκα πρώτη φορά πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Λασιθίου , τα μέλη ανανέωσαν της εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου το 2022.

Σήμερα διεκδικώ την εμπιστοσύνη σας, την ψήφο σας για έναν ζωντανό νέο Άγιο Νικόλαο όπως τον οραματιζόμαστε. Βάζοντας υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό ” Ενωτική κίνηση πολιτών” του Μανώλη Μενεγάκη.


Ο Αντώνης Ματθαιάκης υποψήφιος με τον Μανώλη Μενεγάκη

Ονομάζομαι Αντώνης Ματθαιάκης, μεγάλωσα στην Ελούντα και κατοικώ στον Άγιο Νικόλαο. Είμαι παντρεμένος με την Ελένη Ζωγραφινάκη (βρεφονηπιοκόμο στο επάγγελμα) και έχουμε ένα παιδί.

Αποφοίτησα από το ΑΤΕΙ Ηρακλείου Κρήτης του τμήματος Πολιτικών Δομικών Έργων και δραστηριοποιούμε επαγγελματικά ως Πολιτικός Μηχανικός και συνέταιρος σε Κατασκευαστική Εταιρεία.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκίνησε ως μέλος Διοικητικού συμβουλίου στον Προοδευτικό Σύλλογο αλλά και στον Αθλητικό  Σύλλογο Ελούντας και τέλος διατελώ εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος του Δημοτικού Διαμερίσματος Ελούντας.

Με αγάπη για τον τόπο μου, συντάσσομαι ως υποψήφιος με τον συνδυασμό του Μανώλη Μενεγάκη, με όραμα ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.


Ο Αντώνης Μαυρής υποψήφιος με τον Μανώλη Μενεγάκη

Ο Αντώνης Μαυρής, γεννήθηκε στην Αθήνα, ενώ περάτωσε τις μαθητικές του σπουδές στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Το 1984, ξεκίνησε να φοιτά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης (Τμήμα Μαθηματικών), ενώ καθ΄ όλη την διάρκεια των σπουδών του, υπήρξε ενεργό μέλος συνδικαλιστικών φορέων, τόσο στην σχολή του, όσο και ευρύτερα στην πόλη του Ηρακλείου.

Ολοκληρώνοντας την φοίτηση του, υπηρέτησε ως Υπαξιωματικός σε Μονάδες Μηχανικού στο Στρατό Ξηράς .

Ακολούθως, ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία, στην Ιδιωτική Εκπαίδευση στον Άγιο Νικόλαο, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα δραστηριοποιήθηκε ως ιδιοκτήτης του Φροντιστηρίου : “Θεμέλιο” στον Άγιο Νικόλαο και στην Ελούντα.

Τα τελευταία χρόνια, είναι πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος εταιρείας που διαχειρίζεται ιδιόκτητο ξενοδοχείο στην Αμμουδάρα.

Το 2019 λαμβάνοντας μέρος στις Δημοτικές εκλογές, εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος, αναλαμβάνοντας μετά τις προβλεπόμενες διαδικασίες : Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας καθώς και την θέση του Αντιπροέδρου της ΔΑΕΑΝ. Έχει οριστεί ως Εντεταλμένος Σύμβουλος Παιδείας – Υπεύθυνος για τα ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ του Δήμου Αγίου Νικολάου, ενώ συμμετέχει έως σήμερα ως μέλος στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.

Είναι παντρεμένος με την Δέσποινα Παπαγιάννη με την οποία έχουν αποκτήσει δύο κόρες.

Σας ζητώ να ανανεώσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης και μαζί  να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button