Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 2023

6 ακόμη υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Θωμά Χαριτάκη

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB
ZYGOS

Ο Γιώργος Πελεκανάκης υποψήφιος με τον Θωμά Χαριτάκη

Γεννήθηκα στο Ρέθυμνο. Είμαι απόφοιτος Μηχανολόγος του Πολυτεχνείου Άαχεν της Γερμανίας.

NOVA

Είμαι επίσης τελειόφοιτος της σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων στο Tegernsee της Γερμανίας με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Βόννης για θέματα τουρισμού και περιβάλλοντος.

Επαγγελματικά έχω εργασθεί σε πολλά ξενοδοχεία σε διάφορες χώρες όπως Αυστρία, Τουρκία, Ταϊλάνδη, Σενεγάλη, Ισπανία, Τυνησία, Μεξικό ενώ από το 1994 δραστηριοποιούμε σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στην Ελλάδα στην θέση του Γενικού Διευθυντή.
Μιλάω απταίστως Γερμανικά και Αγγλικά.

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Από το 2008 έως το 2018 διετέλεσα πρόεδρος του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων.

Το 2012 εκλέχτηκα Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων θέση την οποία κατέχω έως και σήμερα μετά από τις εκλογές του Δεκεμβρίου το 2021. Από το 2010 είμαι μέλος ΔΣ του Δικτύου Προώθησης Κρητικού Ελαιολάδου.

Mechanical Solutions

Έχω προσκληθεί και συμμετέχει ως ομιλητής σε συνέδρια που αφορούν τον τουρισμό αλλά και περιβαλλοντικά θέματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ το 1993 εξέδωσε στην Γερμανική γλώσσα βιβλίο με θέμα: «Τα απόβλητα των Ξενοδοχείων στα Κανάρια Νησιά». Έχω οργανώσει sessions ομιλητών σε πολλά συνέδρια και έχω προεδρεύσει σε πολλά συνέδρια και ημερίδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές συμμετέχω μετά από την τιμητική για εμένα πρόταση από τον Υποψήφιο Δήμαρχο κ. Θωμά Χαριτάκη. Αποφάσισα να θέσω την υποψηφιότητα μου για μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας. Αυτή η απόφαση λαμβάνεται με βαθιά αγάπη και δέσμευση για τον Δήμο μας και τη βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μας.

Σας καλώ να με στηρίξετε σε αυτήν την προσπάθεια και να μοιραστείτε μαζί μου τις απόψεις και τις ιδέες σας για το μέλλον του Δήμου μας. Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια καλύτερη και πιο δυναμική κοινότητα για όλους. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας και ανυπομονώ να σας γνωρίσω από κοντά κατά τη διάρκεια της εκστρατείας μου.

Βασικά ζητήματα που επηρεάζουν την πόλη μας, όπως η τουριστική ανάπτυξη με βιωσιμότητα, η ποιότητα της τουριστικής εκπαίδευσης, η περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας. Σκοπεύω να συνεργαστώ στενά με όλους τους φορείς του Δήμου μας και να ακούσω τις ανησυχίες και τις ανάγκες των πολιτών και να εργαστώ για να επιτύχουμε απτά αποτελέσματα.


Ο Χρήστος Γεροκώστας υποψήφιος με τον Θωμά Χαριτάκη

Ονομάζομαι Χρήστος Γεροκώστας του Αχιλλέα και της Αργυρώς. Γεννήθηκα το 1982 στον Άγιο Νικόλαο όπου και κατοικώ. Είμαι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Αρετάκη, υπάλληλο γραφείου στον ΤΟΕΒ Μεραμβέλου. Έχουμε δύο παιδιά, τη Μαρία και τον Αχιλλέα.

Αποφοίτησα από το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Νεαπόλεως. Είμαι απόφοιτος του ΙΕΚ ΚΟΡΕΛΚΟ Security Supervisor. Είμαι ενεργό μέλος του HBA (Πανελλήνιος Σύλλογος Συνοδών Ασφαλείας) καθώς και πιστοποιημένος εκπαιδευτής Α’ Βοηθειών – Ναυαγοσωστών. Είμαι ενεργό μέλος της Παγκρήτιας Σχολής Ναυαγοσωστικής.

Επαγγελματικά δραστηριοποιούμαι στον τομέα του τουρισμού και συγκεκριμένα στην παροχή υπηρεσιών μεταφοράς VIP επιβατών καθώς και με την διάθεση Ναυαγοσωστών σε διάφορες ξενοδοχειακές μονάδες. Παρόλο τον εργασιακό μου φόρτο, αφ’ ενός με αίσθημα ευθύνης, αγάπη και ενδιαφέρον για τον τόπο που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε όλοι μας και με γνώση για τα προβλήματα που υπάρχουν στον τομέα του τουρισμού, της επιχείρησης, του πολίτη και αφ’ ετέρου αντιλαμβανόμενος ότι δεν αρκεί να αναγνωρίζεις τα προβλήματα, αλλά πρέπει να συμμετέχεις και να προσπαθείς όχι μόνο για την επίλυσή τους αλλά και για την περαιτέρω ανάπτυξη.

Για αυτούς του λόγους αποδέχθηκα την πρόταση να συμμετέχω στον συνδυασμό «Συνεργασία Δημοτών» με υποψήφιο δήμαρχο τον Θωμά Χαριτάκη. Πιστεύω ότι με συνεργασία, με μια νέα ματιά και θέτοντας προτεραιότητες θα έχουμε επιτέλους τον Δήμο που μας αξίζει.

Υ.Γ ΟΧΙ δεν έχω συμμετάσχει ξανά σε εκλογές. ΟΧΙ δεν έχω ασχοληθεί με τα κοινά ΔΕΝ φημίζομαι για την κοινωνικότητά μου αλλά αυτό ΔΕΝ θα με εμποδίσει αν μου δοθεί η ευκαιρία, να είμαι στον δρόμο σαν γονέας και πολίτης και να προσπαθώ για έναν Δήμο με νέες προοπτικές


Ο Στέφανος Τσιάμος υποψήφιος με τον Θωμά Χαριτάκη

Για την παιδεία και τον πολιτισμό….

Ονομάζομαι Στέφανος Τσιάμος και γεννήθηκα το 1976 στην Αθήνα έχοντας καταγωγή από το Αρτεσιανό Καρδίτσας και από την Άνω Βιάννο Ηρακλείου.

Είμαι δημότης Αγίου Νικολάου και υπηρετώ ως διευθυντής στο 1ο δημοτικό σχολείο Νεάπολης. Είμαι πατέρας δύο παιδιών του Παναγιώτη 17 ετών και του Κωνσταντίνου 14. Φοίτησα αρχικά στην Ανώτερα Εκκλησιαστική σχολή Κρήτης έπειτα πέτυχα στο θεολογικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών το οποίο όμως δεν ολοκλήρωσα αφού μεταπήδησα με εξετάσεις στο παιδαγωγικό τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης στο Ρέθυμνο. Παράλληλα με τις σπουδές μου δούλεψα αρκετά χρόνια σε ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής μου καθώς και σαν εποχιακός υπάλληλος στη Δημοτική αστυνομία Αγίου Νικολάου αλλά και σε άλλες εργασίες. Παράλληλα εκπλήρωσα και τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις σαν έφεδρος αξιωματικός του στρατού ξηράς.
Τα τελευταία 14 χρόνια υπηρετούσα στο 4ο Δημοτικό σχολείο Αγίου Νικολάου τα τελευταία έξι σαν υποδιευθυντής και για έξι μήνες σαν διευθυντής.

Έχω διατελέσει πρόεδρος του συλλόγου εκπαιδευτικών Μεραμβέλλου Οροπεδίου, αναπληρωματικός αιρετός και για πολλά χρόνια αντιπρόσωπος του κλάδου μου στις Γενικές συνελεύσεις στην Αθήνα.

Τα τελευταία 7 χρόνια διοργανώνω σαν εμπνευστής και πρωτεργάτης μαζί με τον σύλλογο εκπαιδευτικών Μεραμβέλλου Οροπεδίου και δεκάδων ακόμη φίλων μας το φεστιβάλ Κρητικής μουσικής που λαμβάνει χώρα στην πόλη μας με μοναδικό γνώμονα την καλλιέργεια των πολιτιστικών στοιχείων μουσικής παράδοσης ηθών και αξιών στους μαθητές μας.

Ήταν ιδιαίτερη τιμή για μένα η πρόταση του Θωμά Χαριτάκη ενός ανθρώπου με τον οποίο έχουμε μεγαλώσει μαζί και ξεχωρίζει για την ποιότητα του και το ήθος του σαν άνθρωπος πολιτικός και οικογενειάρχης. Στις συζητήσεις που έκανα μαζί του διαπίστωσα ταύτιση απόψεων όσον αφορά το μέλλον του δήμου μας και μία διάθεση από μέρους του να ακούει όλους τους συνεργάτες του και κατ’ επέκταση όλους τους πολίτες…
Οραματίζομαι ένα δήμο δημοκρατικό με διαρκή διάλογο με όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες.
Ένα δήμο που θα σέβεται και θα προωθεί τον πολιτισμό που νομίζω ότι είναι ένα από τα κορυφαία τουριστικά προϊόντα μας.

Οραματίζομαι η πόλη μας να αποκτήσει σχολικά συγκροτήματα και χώρους άθλησης για τη νεολαία μας. Με τους συντρόφους μου και τον υποψήφιο δήμαρχο Θωμά Χαριτάκη έχουμε ενα μακροπρόθεσμο όραμα για το δήμο και είμαι σίγουρος ότι θα μας στηρίξετε. Θα γράψω και μια μαντινάδα που είναι στάση ζωής σαν εκπαιδευτικός και σαν άνθρωπος…. Όλοι περαστικοί ‘μαστε ‘πο τουτουσες τσι τόπους… Τι πιο ωραίο να ‘σαι απλός και ν’ αγαπάς τσ’ αθρώπους… Γυαλάφτης…

Σας ευχαριστώ…..


Ο Γιάννης Υγειονομάκης υποψήφιος με τον Θωμά Χαριτάκη

Ονομάζομαι Γιάννης Υγειονομάκης και κατάγομαι από την Ελούντα. Είμαι παντρεμένος με τη Λίνα Ασσαριώτη και έχω 3 κόρες. Δραστηριοποιούμαι ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα του θαλάσσιου τουρισμού.
Είμαι εκλεγμένος σύμβουλος στο τοπικό συμβούλιο Ελούντας από το 2014-2023 και αντιπρόεδρος της κοινότητας Ελούντας.

Αντιπρόεδρος στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αγίου Νικολάου τα έτη 2014-2019 και 2021-2023. Ήδη από την αρχή της προηγούμενης αλλά και της τωρινής δημοτικής περιόδου, θέσαμε τις βάσεις για τη δημιουργία ενός Δήμου ανταγωνιστικού και ανοικτού στις προκλήσεις της νέας εποχής. Μετά απο εννέα χρόνια στα κοινά έχω αποκτήσει την γνώση και την εμπειρία, μα πάνω από όλα τη διάθεση για προσφορά και την ενεργή συμμετοχή, όπου και όταν μου ζητηθεί. Στόχος μου να ολοκληρώσουμε όλα όσα έχουμε προγραμματίσει.


Η Ελίζα Αυγουστάκη υποψήφια με τον Θωμά Χαριτάκη

Ονομάζομαι Ελίζα Αυγουστάκη και είμαι 41 ετών . Γεννήθηκα στο Ηράκλειο και μεγάλωσα στο Βραχάσι. Τα τελευταία 20 χρόνια κατοικώ στον Άγιο Νικόλαο και δραστηριοποιούμε στον κλάδο του τουρισμού. Ο σύζυγος μου είναι ο Μιχάλης Αντωνογιαννάκης και έχουμε τρία παιδιά.

Είμαι απόφοιτη του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ηρακλείου στο τμήμα τουριστικών επιχειρήσεων.
Φοιτώ στο Uniopen University στο τμήμα κλινικής ψυχολογίας. Αυτό το βήμα το έκανα γιατί πιστεύω ότι είναι σημαντικό στις μέρες μας να μπορούμε να παρατηρούμε τις συμπεριφορές των συνανθρώπων μας και να είμαστε σε θέση να τους στηρίζουμε αντί να τους επικρίνουμε. Να βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας τους ώστε να κάνουμε την ζωή τους ευκολότερη.

Όλοι μαζί σαν ομάδα και με θετική σκέψη μπορούμε να προσφέρουμε πολλά περισσότερα για τον τόπο μας. Θεωρώ ότι ο Θωμάς Χαριτάκης είναι ένας επικοινωνιακός άνθρωπος, σωστός επιχειρηματίας με ομαδικό πνεύμα, ικανός στο να διαχειρίζεται και να επιλύει θέματα καθώς και να λαμβάνει ορθές αποφάσεις.


Η Μαρία Καραβελάκη υποψήφια με τον Θωμά Χαριτάκη

Ονομάζομαι Καραβελάκη Μαρία του Ευαγγέλου και της Φανής. Κατάγομαι από τις Λίμνες και κατοικώ στον Άγιο Νικόλαο.

Είμαι παντρεμένη με τον Ιορδάνη Τσιρκίνη, αστυνομικό και προπονητή ποδοσφαίρου και έχουμε 2 παιδιά, τον Βαγγέλη και τη Θάλεια. Είμαι απόφοιτη του Γενικού Λυκείου Νεάπολης. Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνιολογίας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button