ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 2023

6 ακόμη νέοι υποψήφιοι με τον Θωμά Χαριτάκη

Ο Κωσταντίνος Βιδάλης υποψήφιος με τον Θωμά Χαριτάκη

Είμαι ο Κώστας Βιδάλης, του Παύλου Βιδάλη και της Ελένης Κουναλάκη. Ο πατέρας μου μεγάλωσε στη Νεάπολη, με γονείς τον Κώστα Βιδάλη του Ιωάννη και την Ευσεβία Βιδάλη και την Άννα Βιδάλη του Εμμανουήλ Μαρκάκη και της Αργεντής Μαρκάκη από τις Κουρούνες του Επάνω Μεραμπέλλου!

Η μητέρα μου επίσης μεγάλωσε στη Νεάπολη, με γονείς τον π. Εμμανουήλ Κουναλάκη του Θεόδωρου Κουναλάκη και της Νυμφοδώρας Κουναλάκη και την πρεσβυτέρα Άννα Κουναλάκη του Γεώργιου Μαστοράκη και Ελένης Μαστοράκη από το Καρύδι του Απάνω Μεραμπέλλου! Γεννήθηκα την 01-04-1986. Μεγάλωσα στη Νεάπολη και έχω δύο αδέρφια: Τον Εμμανουήλ Βιδάλη και τον Νικόλαο Βιδάλη.

Είμαι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Κρήτης και με εκτελεσμένες τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις στο τμήμα εφοδιασμού μεταφορών του πεζικού 2010 Δ ΕΣΟ. Είχα την τιμή να εργαστώ για 11 χρόνια στην Χαλκιαδάκης ΑΕ ως Διευθυντικό Στέλεχος στα καταστήματα: Σητείας, Αγίου Νικολάου, Χερσονήσου και Ηρακλείου. Τα 2 τελευταία χρόνια έως και σήμερα εργάζομαι στην ΑΣΤΟΡ ΑΕ, μία από τις πρωτοπόρες εταιρίες πανελλαδικά στον κλάδο της Βιομηχανικής πλύσης ιματισμού ως Διευθυντής Παραγωγής.

Αγαπώ και συμμερίζομαι έννοιες που πρεσβεύουν το αθλητικό ιδεώδες κ έτσι κατά συνέπεια είμαι μέλος του συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Νεαπόλεως – ένα από τα πολλά ζωντανά κύτταρα της κοινωνίας μας – με συνεχόμενες δράσεις εντός και εκτός των γηπέδων.

Ο ευλογημένος τόπος μας και οι αρχές της οικογένειας μου με ωθούν στο να ζητήσω από τους συμπολίτες μου την άδεια να μπορέσω να “φωνάξω” και επίσημα μέσα στα έδρανα των δημοτικών συμβουλίων. Ο Θωμάς Χαριτάκης με το πλάνο του για τον δύσκολο Δήμο μας που έχει δύο πόλεις και μια πλούσια ενδοχώρα, είναι αυτός που αγγίζει τους προβληματισμούς μου και μου δίνει αισιοδοξία. Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους και φυσικά πάνω απ όλα υγεία και ομόνοια!


Ο Μανώλης Βάρδας υποψήφιος με τον Θωμά Χαριτάκη

Ονομάζομαι Μανώλης Βάρδας. Γεννήθηκα στον Άγιο Νικόλαο και κατοικώ στον Κρούστα. Ασχολούμαι με την κρητική παραδοσιακή μουσική και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμε στον πρωτογενή τομέα.

Στόχος μου είναι να διεκδικήσω και να κερδίσω την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος με την παράταξη του Θωμά Χαριτάκη “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ”.


Η Λιάννα Κουργιαντάκη υποψήφια με τον Θωμά Χαριτάκη

Ονομάζομαι Λιάννα Κουργιαντάκη. Οι περισσότεροι με γνωρίζετε μέσα από την συμμετοχή μου στα κοινά γεγονός που υποδηλώνει την ενεργητικότητα μου και τη πρόθεση μου για ουσιαστική προσφορά στον δήμο μας. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον τόπο μας, τον Άγιο Νικόλαο, ενώ τα τελευταία επτά χρόνια είμαι κάτοικος στην κοινότητα Μέσα Λακωνίων στο χωριό Φλαμουριανά όπου και διαμένω με τον σύζυγο μου και την μικρή μας κόρη.

Το 2015 εξελέγην Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου όπου και ολοκλήρωσα την θητεία μου έως το 2017 χωρίς όμως αυτό να ανακόψει την επιθυμία μου για εθελοντική προσφορά έως και σήμερα στον τόπο που διαμένω. Η ψήφος σας θα αποτελέσει κινητήρια δύναμη ώστε να συνεισφέρω ενεργά στην κάλυψη των αναγκών που χρήζουν στην κοινότητα μας. Υπόσχομαι να σταθώ αντάξια των προσδοκιών όσων δηλώσουν την προτίμησή τους στο πρόσωπο μου.


Η Ευσεβία-Έφη Ροβύθη υποψήφια με τον Θωμά Χαριτάκη

Ονομάζομαι Ευσεβία Ροβύθη (Έφη). Γεννήθηκα στο Ζεφύριο Αττικής το 1975 και μεγάλωσα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Δουλεύω στο τομέα της εστίασης σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Η μεγάλη μου αγάπη όμως είναι οι πολεμικές τέχνες και ιδιαίτερα το taekwondo όπου και ασχολούμαι από τα 18 μου μέχρι και σήμερα. Σαν αθλήτρια κατάφερα να κατακτήσω αρκετούς τίτλους σε τοπικό επίπεδο και η μεγαλύτερη μου διάκριση ήταν η πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων το 2018. Είμαι κάτοχος μαύρης ζώνης 3 dan taekwondo ITF και τα τελευταία 20 χρόνια είμαι και προπονήτρια. Είμαι επίσης κάτοχος πτυχίου διαιτησίας taekwondo ITF 3ης κατηγορίας.

Είμαι παντρεμένη με τον Γεώργιο Σαββίδη, το επάγγελμα του είναι Λιμενικός και υπηρετεί στο λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου και από τον πρώτο μου γάμο απέκτησα δύο παιδιά τον Γιώργο και την Άννα και δυο εγγόνια τον Χριστόφορο και την Εύη. Αποφάσισα να συμμετάσχω ως υποψήφια στο συνδυασμό “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ” με επικεφαλής τον Θωμά Χαριτάκη, τον οποίο γνωρίζω προσωπικά χρόνια. Τον θεωρώ ένα ξεχωριστό άνθρωπο και ακέραιο χαρακτήρα. Ταυτίζομαι απόλυτα με τις προτάσεις του και πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά μπορεί ο Δήμος μας να αποτελέσει ένα ιδανικό προορισμό για κάθε επισκέπτη, αλλά και συγχρόνως μια λειτουργική και σύγχρονη πόλη και για τους μόνιμους κατοίκους κρατώντας πάντα τον παραδοσιακό της χαρακτήρα.

Επίσης, θα ήθελα να αναφερθώ στον τόπο που ζω και εργάζομαι τα τελευταία 15 χρόνια στην περιοχή του Ίστρον Καλού Χωριού. Γνωρίζω τα προβλήματα που υπάρχουν αλλά και αυτά που δημιουργούνται καθημερινά και πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω με σκληρή δουλειά στην επίλυση τους. Πρέπει ν’ αναδείξουμε τις δυνατότητες του τόπου μας για ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα, μέσα από την δυναμική του συνδυασμού “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ”


Ο Νίκος Τζένιος υποψήφιος με τον Θωμά Χαριτάκη

Ονομάζομαι Τζένιος Νικόλαος του Ιωάννη. Γεννήθηκα στον Αγ. Νικόλαο στις 05/11/1964, όπου και μεγάλωσα. Στη συνέχεια μετακόμισα στη Νεάπολη το 1996. Είμαι παντρεμένος με την Ειρήνη Βασιλάκη και έχω δυο γιους, τον Γιώργο και τον Χρύσανθο και έχω και ένα εγγόνι. Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος στον τομέα της εστίασης.

Συμπορεύομαι με τον συνδυασμό “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ” με επικεφαλής τον Θωμά Χαριτάκη γιατί θεωρώ ότι απαρτίζεται απο ικανούς-ηθικούς και εργατικούς ανθρώπους και θέλω να συνεισφέρω και ‘γω απο τη μεριά μου για να έχουν τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας όλα τα εχέγγυα για να παραμείνουν στον τόπο τους, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους τους δημότες του Δήμου μας.


Η Μανουέλα Σουλαδάκη υποψήφια με τον Θωμά Χαριτάκη

Ονομάζομαι Σουλαδακη Μανουέλα του Εμμανουήλ και είμαι 35 ετών. Γεννήθηκα και κατοικώ στο Σίσι και σύντροφος μου είναι ο Νικόλαος Κυβερνητακης με τον οποίο έχουμε αποκτήσει τρία παιδιά. Έχω αποφοιτήσει από το Τ.Ε.Ε. Νεαπόλεως στο τμήμα Δομικών Έργων και εργάζομαι στην εστίαση 15 χρόνια. Συμμετέχω στον συνδυασμό “ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΔΗΜΟΤΩΝ” με επικεφαλής τον κ. Θωμά Χαριτάκη γιατί πιστεύω πως είναι ένας ηθικός και εργατικός άνθρωπος.

Σχετικά άρθρα

Back to top button