ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 2023

6 ακόμα υποψήφιοι με τον Θωμά Χαριτάκη

Ο Στέλιος Φιορέντζης υποψήφιος με τον Θωμά Χαριτάκη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα το 1981 στο Ηράκλειο Κρήτης από γονείς με καταγωγή από τις Δαφνές Ηρακλείου (μητέρα) και Έξω Λακώνια και Νεάπολη (ο πατέρας).

Μετά τις σπουδές και την αποφοίτηση από την Ιατρική Σχολή Αθηνών ξεκίνησα την ειδικότητα μου στη Μαιευτική/Γυναικολογία αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου και κατόπιν την ολοκλήρωσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Από το 2018 εργάζομαι ως Μαιευτήρας/Γυναικολόγος στο Γ.Ν. Σητείας. Παράλληλα όλα αυτά τα χρόνια έχω αποκτήσει μεταπτυχιακό τίτλο στη «Διοίκηση Μονάδων Υγείας», δεύτερο μεταπτυχιακό τίτλο με γνωστικό αντικείμενο «Ανθρώπινη Αναπαραγωγή», έχω λάβει Πιστοποιημένη Επιμόρφωση στην «Εφηβική Ιατρική: Ψυχοσωματική και Γνωστική Ανάπτυξη, Αναπαραγωγική Υγεία, Διατροφή, Άσκηση και Στρες των εφήβων», δεύτερη Πιστοποιημένη Επιμόρφωση στην «Αναπαραγωγική Ιατρική» καθώς και έχω συμμετάσχει ως συν-συγγραφέας σε κεφάλαια βιβλίων ιατρικού περιεχομένου. Τέλος έχω συμμετάσχει σε πλήθος συνεδρίων είτε ως ομιλητής, είτε ως συμμετέχων με εργασίες, είτε ως μέλος οργανωτικών επιτροπών είτε τέλος στα πλαίσια της ατομικής επιθυμίας να εξελίσσω και αναπτύσσω τις γνώσεις μου πάνω στο γνωστικό μου αντικείμενο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στον Άγιο Νικόλαο για την ειδικότητα μου γνώρισα και τη σύζυγο μου Αναστασία (Νατάσα) Χατζηδάκη η οποία δραστηριοποιείται ως φαρμακοποιός στην περιοχή μας και με την οποία έχουμε δύο κόρες. Η αγάπη μου για αυτή την πόλη, τον τρόπο ζωής, τους ανθρώπους, την φυσική ομορφιά της περιοχής και η ασφάλεια την οποία νιώθω στο να μεγαλώνουν τα παιδιά μου σε μια περιοχή «που είμαστε όλοι γνωστοί» με οδήγησε εδώ και πολλά χρόνια να γίνω και επίσημα «Δημότης Αγίου Νικολάου».

Πλέον όμως θεωρώ ότι φτάνει η στιγμή της ανταπόδοσης. Η πόλη που μου έδωσε και συνεχίζει να μου δίνει καθημερινά τόσα πολλά, ζητάει τη συστράτευση όλων μας προκειμένου να μπορεί να παρακολουθήσει και να ακολουθήσει τις εξελίξεις.

Νέες προοπτικές ανοίγονται στον τομέα του Τουρισμού (π.χ. Ιατρικός, Αθλητικός, Γαστρονομικός, κ.α.), νέα δεδομένα προκύπτουν από την κλιματική αλλαγή (φυσικές καταστροφές, ακραίες θερμοκρασίες), νέες τεχνολογίες, νέες απαιτήσεις που έχει ο ενημερωμένος πλέον πολίτης από την πολιτεία.

H λίστα μπορεί να είναι πολύ μακριά ακόμα. Τίποτα όμως δεν γίνεται μόνο του, αν δεν αναλάβουμε δράση εμείς οι ίδιοι, αν δεν γίνουμε συμμέτοχοι στις λύσεις.

Για αυτό το λόγο αποδέχτηκα την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση του κ. Θωμά Χαριτάκη για να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του για τις Δημοτικές Εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος. Με την συμμετοχή μου ελπίζω από μεριάς μου να προσθέσω μια νέα, δημιουργική άποψη εντός του Δημοτικού Συμβουλίου. Μια άποψη η οποία θα τιμήσει και θα εφαρμόσει το όνομα του συνδυασμού «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ».


Ο Σταύρος Διαλυνάς υποψήφιος με τον Θωμά Χαριτάκη

Γεννήθηκα στον Άγιο Νικόλαο το 1974, και μεγάλωσα στη Σητεία. Είμαι γιος του Σταύρου Διαλυνά που υπήρξε διευθυντικό στέλεχος της ΔΕΗ Αγίου Νικολάου με καταγωγή, o πατέρας του Ευάγγελος Δημ. Διαλυνάς από την Κριτσά και η μητέρα του Ειρήνη το γένος Χλαπουτάκη, από τον Χουμεριάκο.

Σπούδασα στην Γαλλία σε δημόσια πανεπιστήμια, Χωροταξία-Πολεοδομία στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης (Paris IV) και Γεωπονική – Μηχανικός – στην Εθνική Σχολή Μηχανικών Γεωπονίας του Clermont-Ferrand. Είμαι επίσης κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Γεωγραφία επίσης από το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης.
Επιστρέφοντας στην Ελλάδα εργάστηκα αρχικά σαν εξωτερικός συνεργάτης στον Οργανισμό Ανάπτυξης Σητείας και στην ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΗ. Στην συνέχεια για αρκετά χρόνια είχα την τύχη να συνεργαστώ με την κεντρική κυβέρνηση ως διευθυντής : στο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Κρήτης (2004 – 2007), του Πολιτικού Γραφείου του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας (2007 – 2009), του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Ανάπτυξης (2012-2014) και του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας (2014-2015).

Από το 2016 εργάζομαι στην Ελούντα στον Όμιλο Domes Resorts της Οικογένειας Σπανού, ως διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου έως το 2022 και πλέον σαν σύμβουλος της Διοίκησης σε ζητήματα που άπτονται στην εφαρμογή της νομοθεσίας, πολεοδομικά-χωροταξικά, τεχνικά, εργασιακά κ.α. Επίσης, από το 2019 έως σήμερα παράλληλα με την επαγγελματική μου ενασχόληση είμαι και, κατ’ επιλογήν άμισθος, Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Σητείας.

Η εμπειρία στη διοίκηση του υποψηφίου δημάρχου Θωμά Χαριτάκη και πολλών εκ των υποψηφίων του συνδυασμού «Συνεργασία Δημοτών» ήταν ο παράγοντας που με οδήγησαν να συστρατευτώ μαζί τους. Η ξεκάθαρη θέση τους για την μεταμόρφωση του Δήμου Αγίου Νικολάου σε σύγχρονη πρωτεύουσα του Νομού Λασιθίου, εφάμιλλο των ευρωπαϊκών τουριστικών δήμων είναι η κοινή μας αγωνία. Η γνώση από τον Θωμά Χαριτάκη, ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου, των προβλημάτων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αποτελεί προσόν για την σωστή ιεράρχηση των προτεραιοτήτων ώστε η ανάπτυξη του Δήμου μας να συνδυαστεί με την ευμάρεια των δημοτών και την ευημερία των επιχειρήσεων.


Η Ευαγγελία (Βάλια) Βιδάλη υποψήφια με τη «Συνεργασία Δημοτών»

Ονομάζομαι Ευαγελία Βιδαλη (Βάλια) και κατάγομαι από της Πινές. Είμαι παντρεμένη με τον Ηλία Φουλεδάκη.
Δραστηριοποιούμαι ως ελεύθερη επαγγελματίας στον τομέα του χονδρικού-λιανικού εμπορίου με τον
εξοπλισμό της εστίασης.

Είμαι ταμίας του εκκλησιαστικού συμβουλίου της ενορίας των Πινών. Έχω υπάρξει μέλος του ΔΣ του
Πολιτιστικού Συλλόγου Πινών και στο ΔΣ (ταμίας) του συλλόγου DARTS (βελάκια) Αγίου Νικολάου όπου
ασχολούμαι με τη βελοβολία – βελάκια και είχα την τιμή το 2019 να περάσω στην Εθνική Γυναικών και να
εκπροσωπήσω την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που έγινε στη Ρουμανία.

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου η όρεξη για τα κοινά και η εθελοντική μου προσφορά για τον τόπο μου
πάνε παράλληλα με τη ζωή μου. Γι’ αυτό δε θα μπορούσα να συνεργαστώ με άλλον συνδυασμό πέρα από τη
«ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ» με επικεφαλής τον Θωμά Χαριτάκη.

Είμαι εδώ για να βάλω με την όρεξη μου και εγώ ένα λιθαράκι για τον ΔΗΜΟ μας.


Ο Γιώργος Φθενάκης υποψήφιος με τη «Συνεργασία Δημοτών»

Για έναν Δήμο σύγχρονο, όμορφο, καθαρό, «ελκυστικό» για τους επισκέπτες, μα πάνω απ’ όλα «ανθρώπινο»
που θα υπηρετεί τις πραγματικές ανάγκες των δημοτών, επαγγελματιών και επιχειρηματικών, με όραμα,
σχέδιο, αποφασιστικότητα και συνέπεια.


Ο Γιάννης Μηναδάκης υποψήφιος με τη «Συνεργασία Δημοτών»

Ονομάζομαι Μηναδάκης Ιωάννης του Νικολάου. Γεννήθηκα στο Ηράκλειο το 1972. Κατάγομαι απο τους Άνω
Αμυγδάλους και ζω μόνιμα στη Νεάπολη από το 1997. Είμαι παντρεμένος με την Φρόνια Καμπούράκη και
έχουμε τέσσερα παιδιά κι ένα εγγόνι.

Δραστηριοποιούμαι στο χώρο του λιανικού εμπορίου .Υπήρξα ιδρυτικό μέλος του πολιτιστικού συλλόγου ΑΟΡΗΤΕΣ, όπου ήμουν πρόεδρος για εννιά χρόνια. Διατέλεσα πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Νεάπολης
επί έξι χρονιά και εκπρόσωπος του νομού Λασιθίου στην Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης και Δωδεκανήσου
για 7 χρόνια.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είχα την τιμή να είμαι πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νεάπολης και μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΝ. Ζητώ απο τους συντοπίτες μου να κρίνουν την προσφορά μου όλο αυτό το διάστημα κι αν θεωρούν ότι μπορώ να συνεχίσω αυτήν την προσπάθεια, ας δώσουν τη θετική τους ψήφο τόσο στο πρόσωπο μου όσο και στον συνδυασμό του Θωμά Χαριτάκη, “Συνεργασία Δημοτών” με τον οποίο εκ νέου είμαι υποψήφιος.


Ο Γιάννης Κοκκίνης υποψήφιος με τη «Συνεργασία Δημοτών»

Ονομάζομαι Ιωάννης Κοκκίνης. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κριτσά. Είμαι παντρεμένος με τη Σοφία Χαλκιαδάκη του Εμμανουήλ και έχουμε τρία παιδιά και τρία εγγόνια. Είμαι επιχειρηματίας δραστηριοποιούμενος για πολλά χρόνια στον Άγιο Νικόλαο. Μέσω της διαρκούς εμπιστοσύνης που επιδείξατε στο πρόσωπο μου, είχα την τιμή να διατελέσω Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αγίου Νικολάου για 18 συναπτά έτη. Καθ’ όλο αυτό το διάστημα μοναδική πυξίδα μου αποτέλεσε η πρόοδος και η ευημερία του τόπου μας.

Ταπεινά και αθόρυβα, χωρίς περιοριστικές προσκολλήσεις σε πρόσωπα, ομάδες και συμφέροντα. Έργο και στόχος μου ήταν πάντοτε η αναβάθμιση του Δήμου μας με πολιτικές και ενέργειες με ισχυρό αποτύπωμα σε βάθος χρόνου αλλά και με ουσιαστικές παρεμβάσεις από τις θέσεις ευθύνης που μου ανατέθηκαν.

Πιστεύω ότι πορεύθηκα με ήθος, συνέπεια λόγων και πράξεων και τίμησα την εμπιστοσύνη σας στο ακέραιο. Συνεχίζοντας αυτή την προσπάθεια αποφάσισα να κατέλθω στις Δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «Συνεργασία Δημοτών» θέτοντας τη μακρόχρονη πολιτική μου εμπειρία, τις γνώσεις αλλά και τον ίδιο μου τον εαυτό για άλλη μια φορά στην υπηρεσία του Δήμου μας.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Θωμάς Χαριτάκης είναι άνθρωπος με Όραμα. Θα αξιοποιήσει όλο το ανθρώπινο δυναμικό, χωρίς διακρίσεις και όλους τους διαθέσιμους πόρους για την πρόοδο του Δήμου μας.

Σας παρακαλώ να βαδίσουμε ενωμένοι, μακριά από μικροπολιτικά συμφέροντα και προσωπικές εμπάθειες. Με στήριγμα τη δική σας ανανεωμένη εμπιστοσύνη, θα εργαστώ, όπως πάντοτε, φιλότιμα, ρηξικέλευθα, τεχνοκρατικά και αποτελεσματικά για μια ανθρώπινη καθημερινότητα, για την τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας, για την εκπαίδευση των παιδιών μας, για το μέλλον των νέων μας. Έτσι, θα μπορέσουμε πραγματικά να χαιρόμαστε που ζούμε σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο!

Σχετικά άρθρα

Back to top button