Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΑΠΟΨΕΙΣ

Περί ανάληψης ευθυνών (του Γιάννη Μαρίνου)

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
Europlan

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Το ξεκίνημα του φθινοπώρου σηματοδοτεί την έναρξη της λειτουργίας της νέας Δημοτικής Αρχής, όπως αυτή προέκυψε από τη πρόσφατη διπλή εκλογική αναμέτρηση.

NOVA

Ο επικεφαλής της νικήτριας παράταξης Δικαίωμα στη Πόλη και Δήμαρχος του Δήμου Αγίου Νικολάου, Αντώνης Ζερβός, πρόσφατα ανακοίνωσε τα ονόματα των εκλεκτών, που θα τοποθετηθούν σε θέσεις ευθύνης και θα διαχειριστούν τα ζητήματα του τόπου μας για την επόμενη τετραετία.

Η τοποθέτησή μου ως Εντεταλμένου Συμβούλου Τεχνικών Έργων και Μελετών, σίγουρα αποτελεί τιμή προς το πρόσωπό μου.

Mechanical Solutions

Ο νευραλγικός και σύνθετος τομέας των τεχνικών έργων και μελετών αποτελεί μια πολύ σημαντική συνιστώσα, μέσω της οποίας υλοποιούνται και αποκτούν μορφή, οι υποσχέσεις για εξέλιξη, πρόοδο και βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Για το επόμενο χρονικό διάστημα καλούμαι να συνεργαστώ άμεσα και πολύ στενά με το Δήμαρχο, τα στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών και κατ’επέκταση με τους συνάδελφους αιρετούς, προκειμένου να παραχθεί έργο αντάξιο της δυναμικής του τόπου μας, αλλά και των προσδοκιών των ανθρώπων που μας στήριξαν και μας τοποθέτησαν στη θέση που βρισκόμαστε σήμερα.

Ταυτόχρονα βέβαια καλούμαστε να βρούμε τρόπους να αντιμετωπίσουμε το γραφειοκρατικό τέρας αυτής της χώρας και να εξασφαλίσουμε τις, κατά το δυνατόν, περισσότερες χρηματοδοτήσεις, σε απόλυτο συνδυασμό με την ομαλή εφαρμογή των εργολαβιών. Και όλα τα παραπάνω, έχοντας ως φόντο την αποδυνάμωση των υπηρεσιών του Δήμου, μέσω της μείωσης του στελεχιακού δυναμικού που συντελείτε στη Χώρα και φυσικά στους Δήμους, τα τελευταία χρόνια. Έχω μάθει όμως στη ζωή μου, να δουλεύω και να μην υποκύπτω στις δυσκολίες και τα εμπόδια.

Τέλος πιστεύω ακράδαντα στην ανιδιοτελή συνεργασία με όλο το Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς, σε όλη αυτή τη διαδρομή που θα πραγματοποιήσουμε τα επόμενα τέσσερα χρόνια, έχουμε πολύ περισσότερα πράγματα να μας ενώνουν, παρά να μας χωρίζουν.

Εξάλλου τα έχουμε πει, ζούμε στο ωραιότερο μέρος του κόσμου!!!


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button