Nbaxevanis

Χαλκιαδάκης

Europlan
KOSA
ΑΠΟΨΕΙΣΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 2023

Δήλωση Γιώργου Αϊβαλιώτη για τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
ΜΗΛΟ

Με γνώμονα το Αύριο, δηλώνω Σήμερα μέλος μιας “Συνεργασίας Δημοτών” με επικεφαλής τον Θωμά Χαριτάκη και σας καλώ όλους να συμμετέχετε σε αυτή την προσπάθεια, σε αυτή τη Συνεργασία.

Μια Συνεργασία με μοναδική φιλοδοξία και στόχο να φτάσουμε αυτόν τον ευλογημένο τόπο στη θέση που πραγματικά του αξίζει να βρίσκεται, να διεκδικήσουμε και να δημιουργήσουμε ένα αύριο χωρίς τις πληγές και τα λάθη του χθες.

NOVA

Ένα αύριο, όχι όπως βολεύει ορισμένους, αλλά όπως αρμόζει σε αυτόν τον ταλαιπωρημένο τόπο.

Να βάλουμε επιτέλους τα συμφέροντα του τόπου μας και των ανθρώπων που τον απαρτίζουν πάνω από όλα και από όλους, πάνω από προσωπικές φιλοδοξίες και ιδιοτέλειες, με το συλλογικό όφελος να σκεπάζει κάθε προσωπικό συμφέρον.

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Να βγάλουμε τον Δήμο μας από το φοβικό απομονωτισμό του, ακολουθώντας πορεία εξωστρεφή και καινοτόμα.

Να δημιουργήσουμε ένα Δήμο που θα ακολουθεί τις εξελίξεις και τον παλμό του σήμερα, που θα είναι ανταγωνιστικός και ικανός να σταθεί επάξια στην οποιαδήποτε πρόκληση,
ένα Δήμο χωρίς στερεότυπα, ένα Δήμο της προσφοράς και της αλληλεγγύης, με πρόσωπο και βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία , δίπλα σε κάθε δημότη, δίπλα σε κάθε πρόβλημα.

Mechanical Solutions

Αγαπητοί συνδημότες, στη “μάχη” αυτών των Δημοτικών εκλογών, όλοι εμείς στον συνδυασμό “Συνεργασία Δημοτών” του Θωμά Χαριτάκη, με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας, διεκδικούμε, με τη στήριξή σας, ένα και μοναδικό αποτέλεσμα …… να νικήσει επιτέλους ο Δημότης!


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο