ΑΡΘΡΑ

Μήπως ο κορωνοϊός μας έκανε… λίγο πιο ανθρώπους; (του Γιώργου Βαρνακιώτη)Η εξάπλωση του κορωνοϊού επηρέασε τις ζωές όλων μας αλλά και ολόκληρο τον κόσμο. Δισεκατομμύρια άνθρωποι έμειναν στο σπίτι τους για πολλές ημέρες, χιλιάδες επιχειρήσεις έκλεισαν και γενικότερα η ζωή όλων μας, όπως την ξέραμε, άλλαξε.

Μετά από ενάμιση μήνα αρχίζουμε και ξαναμπαίνουμε στους ρυθμούς της καθημερινότητας μας, αρχίζουμε να βγαίνουμε και πάλι έξω, χωρίς να δίνουμε αναφορά για το πότε αλλά και πόσες φορές θα βγούμε στέλνοντας SMS στο 13033.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Αρχίζει πάλι να έρχεται η αισιοδοξία στο μυαλό του κόσμου σε κάθε γωνιά του κόσμου.

limni agios nikolaos 2

swell adv 2021

Μία απογευματινή βόλτα με τον σκύλο, τον φίλο ή την φίλη μας, μπορεί να διακρίνει κανείς ότι τα παιδιά έχουν αρχίσει να βγαίνουν έξω και χωρίς το κινητό στο χέρι, να μιλάνε, να παίζουν, το ίδιο και οι μεγάλοι, έχουν αρχίσει και βρίσκουν τον χαμένο τους εαυτό.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Αναρωτιέμαι μήπως ο κορωνοϊός μας έκανε λίγο πιο ανθρώπους;

Μέσα σε όλη αυτή την παγκόσμια αναταραχή, την κρίση και την αβεβαιότητα, καθημερινά βλέπουμε πράξεις αλληλεγγύης και καλοσύνης.

Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό για την πόλη σας αλλά στον Αγιο Νικόλαο (Κρήτη, Λασίθι) αν βγεις έξω βλέπεις όλα τα παραπάνω. Κάτι έχει αλλάξει!


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button