Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΑΠΟΨΕΙΣ

Μήπως ο κορωνοϊός μας έκανε… λίγο πιο ανθρώπους; (του Γιώργου Βαρνακιώτη)

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
Europlan

Η εξάπλωση του κορωνοϊού επηρέασε τις ζωές όλων μας αλλά και ολόκληρο τον κόσμο. Δισεκατομμύρια άνθρωποι έμειναν στο σπίτι τους για πολλές ημέρες, χιλιάδες επιχειρήσεις έκλεισαν και γενικότερα η ζωή όλων μας, όπως την ξέραμε, άλλαξε.

Μετά από ενάμιση μήνα αρχίζουμε και ξαναμπαίνουμε στους ρυθμούς της καθημερινότητας μας, αρχίζουμε να βγαίνουμε και πάλι έξω, χωρίς να δίνουμε αναφορά για το πότε αλλά και πόσες φορές θα βγούμε στέλνοντας SMS στο 13033.

NOVA

Αρχίζει πάλι να έρχεται η αισιοδοξία στο μυαλό του κόσμου σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Mechanical Solutions

Μία απογευματινή βόλτα με τον σκύλο, τον φίλο ή την φίλη μας, μπορεί να διακρίνει κανείς ότι τα παιδιά έχουν αρχίσει να βγαίνουν έξω και χωρίς το κινητό στο χέρι, να μιλάνε, να παίζουν, το ίδιο και οι μεγάλοι, έχουν αρχίσει και βρίσκουν τον χαμένο τους εαυτό.

Αναρωτιέμαι μήπως ο κορωνοϊός μας έκανε λίγο πιο ανθρώπους;

Μέσα σε όλη αυτή την παγκόσμια αναταραχή, την κρίση και την αβεβαιότητα, καθημερινά βλέπουμε πράξεις αλληλεγγύης και καλοσύνης.

Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό για την πόλη σας αλλά στον Αγιο Νικόλαο (Κρήτη, Λασίθι) αν βγεις έξω βλέπεις όλα τα παραπάνω. Κάτι έχει αλλάξει!


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button