Nbaxevanis

Χαλκιαδάκης

Europlan
KOSA
ΑΠΟΨΕΙΣΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 2023

Επενδύοντας στη Νεολαία και την Εκπαίδευση – Η Διαδρομή προς έναν Καλύτερο Δήμο | της Σοφίας Βάρδα

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
ΜΗΛΟ

Η Νεολαία αποτελεί το μέλλον και την κινητήρια δύναμη κάθε κοινωνίας. Είναι αυτή που θα πλάσει το αύριο, θα λάμψει στο μέλλον και θα οδηγήσει τον τρόπο ζωής των επόμενων γενεών.

Ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος, αναγνωρίζω την ανάγκη να επενδύσουμε στις νέες και στους νέους μας και στην εκπαίδευσή τους, διασφαλίζοντας ένα καλύτερο μέλλον για τον δήμο μας.

NOVA

Η εκπαίδευση αποτελεί το θεμέλιο της επιτυχίας της νεολαίας μας. Είναι ο δρόμος μέσω του οποίου αποκτούν γνώσεις, δεξιότητες και αξίες που θα τους καθοδηγήσουν στο μέλλον. Ωστόσο, η εκπαίδευση δεν πρέπει να περιορίζεται μόνο στα σχολεία. Χρειάζεται να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου η μάθηση να είναι διαρκής.

Η επένδυση στη νεολαία και την εκπαίδευση είναι μια προτεραιότητα που θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε έναν πιο δυναμικό, εκπαιδευμένο και καινοτόμο δήμο. Πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία στη νεολαία μας να αναπτύξει το πλήρες δυναμικό της και να συμβάλει ενεργά στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνία μας. Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο δήμο για όλους μας.

Mechanical Solutions

Με εκτίμηση

Σοφία Βάρδα

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ

Υποψήφιος Δήμαρχος

ΘΩΜΑΣ ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button