Europlan

Xaritakis
ΑΠΟΨΕΙΣΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Αλλαγή γενιάς στην Πράξη | του Χάρη Αλεξάκη

BOX CAFE
Αλφαβητάρι

Τεντοτεχνική

DROP Cafe Palermo TECH HUB

Δύο μήνες πριν τις εκλογές και ξεκίνησε κι επίσημα η προεκλογική περίοδος. Μετά την παραίτηση μου, λοιπόν, από τα καθήκοντα μου ως αντιδήμαρχος και πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ κρίνω πως ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε, άλλωστε τελευταία πολλοί είναι εκείνοι που μιλούν για εμένα, χωρίς εμένα.

Είμαι ο Αλεξάκης Χάρης, Πολιτικός Μηχανικός. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Άγιο Νικόλαο. Ο πατέρας μου αυτοκινητιστής, η μητέρα μου οικιακά. Είμαι παντρεμένος και έχω 2 κόρες και έχω δική μου προσωπικότητα και άποψη. Το 2014 αποφάσισα να συμμετέχω για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές  με μόνο εφόδιο μου, τον κοινωνικό μου κύκλο και την διάθεση για προσφορά.

“IN_AND_OUT

Δεν κατάγομαι άλλωστε από κανένα μεγάλο οικογενειακό τζάκι με δεσμούς κι υποχρεώσεις, ούτε είχα ποτέ κομματική ταυτότητα. Είχα όμως όραμα και αγάπη για τον τόπο μου και όρεξη για πολύ δουλεία. Εννέα χρόνια μετά είμαι πολύ περήφανος για το έργο που έχει παραχθεί στου τομείς που μου ανατέθηκαν. Καταφέραμε να δώσουμε πολιτιστική και αθλητική ταυτότητα στον Δήμο μας, όχι μόνο εντός της Κρήτης αλλά πανελλαδικά, ενώ μέσω των ψηφιακών μας εφαρμογών προωθήσαμε την ενημέρωση, την ευκολία των συναλλαγών του πολίτη αλλά  συνδράμαμε και στην τουριστική του προβολή.

Δούλεψα πολύ όλα αυτά τα χρόνια, με  συνέπεια, επιμονή, υπομονή, συνεργασία ομαδικότητα και αποτελεσματικότητα και όλα αυτά τα έκανα με  ευγένεια και αξιοπρέπεια, βάζοντας πρώτα το καλό του Δήμου, πολλές φορές εις βάρος της προσωπικής μου εικόνας.

Mechanical Solutions

Πολλοί  είναι αυτοί  που με ρωτούσαν «μα γιατί ασχολείσαι»  και  πάντα η  δικαιολογία-κίνητρο ήταν γιατί θέλω αν καλύτερο τόπο για τα παιδία μου.  Με το παραπάνω κίνητρο  και μόνο εφόδιο τη γνώση, την εμπειρία, την όρεξη για δουλεία και το έργο μου, ένα χρόνο πριν, πήρα την απόφαση να ηγηθώ μιας δημοτικής παράταξης για να διεκδικήσουμε το αύριο του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Μια παράταξη που πραγματικά συμβολίζει την ουσιαστική αλλαγή γενιάς, δημιουργημένη από μια ομάδα ανθρώπων που πιστεύουν στις ίδιες αξίες και μπορούν να τις υποστηρίξουν.

  • Μια ομάδα χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς υποχρεώσεις.
  • Μια ομάδα που ξέρει και θέλει να ακούει.
  • Μια ομάδα που με τις γνώσεις και την ποιότητα του χαρακτήρα της  θέλει  να εργαστεί  για τον τόπο.
  • Μια ομάδα που κάνει λάθη και  τα αναγνωρίζει.
  • Μια ομάδα που κάνει ένα βήμα πίσω, αφήνοντας τον προσωπικό εγωισμό απέξω, διορθώνοντας  τα κακώς παραχθέντα.
  • Μια ομάδα που δεν βάζει ταμπέλες.
  • Μια ομάδα που δεν πιστεύει σε παλαιοκομματικές λογικές και υποσχέσεις.
  • Μια ομάδα που εντέλει να συμβάλει  στην αλλαγή νοοτροπίας της ίδιας της κοινωνίας μας.

Δεν είμαστε μαριονέτες κανενός κι αρνούμαστε να γίνουμε. Είμαστε μέλη αυτής της κοινωνίας κι ο μόνος γνώμονας για να αγωνιστούμε είναι η ευημερία κι η πρόοδος της με εξωστρέφεια, αξιοπρέπεια, ισονομία.

Αναγνωρίζω πως όλοι οι Δήμαρχοι  που έχουν περάσει τα τελευταία τριάντα χρόνια από το δήμο έχουν προσφέρει σημαντικό έργο . Όμως δυστυχώς αναγνωρίζω και την διαρκή τους επιθυμία εμπλοκής σε εξελίξεις που τους έχουν προσπεράσει.

Προσωπική μου επιλογή αλλά και της ομάδας μου είναι πως πρόσφεραν στον τόπο όμως ήρθε η στιγμή να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο, να ακούσουμε με προσοχή τι έχουν να πουν, όμως να αποφασίσουμε εμείς τι θα κάνουμε γιατί ήρθε η ώρα για το δήμο Αγίου Νικολάου να προχωρήσει  στην αλλαγή γενιάς στην Πράξη!

Αλεξάκης Χάρης 

Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Νικολάου 


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button