Πέμπτη, 22 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΑΓΡΟΤΙΚΑΣυνεχίζεται η αναταραχή για τις Λαικές Αγορές, παρά τις πρόσφατα «καλές προθέσεις»...

Συνεχίζεται η αναταραχή για τις Λαικές Αγορές, παρά τις πρόσφατα «καλές προθέσεις» του υπ. Ανάπτυξης

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Ελάχιστος χρόνος χρειάστηκε από την προηγούμενη Δευτέρα, 1η Μαρτίου, ώστε να διαψευσθεί σχετική ανακοίνωση του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, με την οποία δόθηκε η διαβεβαίωση πως κατά την διάρκεια συνάντησης με εκπροσώπους των Λαϊκών Αγορών υπήρξε «ταύτιση απόψεων πάνω σε βασικούς άξονες νέου νομοσχεδίου που θα προτείνει προς ψήφιση, στη Βουλή, το Υπουργείο Ανάπτυξης, ώστε να περάσουν οι λαικές αγορές σε μία νέα εποχή».

Σύμφωνα με χθεσινές ανακοινώσεις οργανώσεων, όπως της Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας – Θράκης, μετά από μια πρώτη ανάγνωση του 2ου κατά σειρά προσχεδίου νόμου, που τους κοινοποιήθηκε από την Τρίτη, δηλώνουν αντί «ταύτισης απόψεων» την κάθετη αντίθεσή τους.

mechanical adv 2021

Επιπλέον, ενημερώνουν ότι λόγω των έκτακτων γεγονότων, αναφορικά με το προσχέδιο νόμου, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παραγωγών Μακεδονίας Θεσσαλίας Θράκης κ. Μακρίδης Βασίλειος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Μακεδονίας Θεσσαλίας Θράκης κ. Δερετζής Άγγελος, η Αντιπεριφερειάρχης Μ.Ε. Θεσσαλονίκης κα Πατουλίδου Βούλα και οι Πρόεδροι των Ομοσπονδιών Αθηνών, Θεσσαλίας και Κρήτης θα μεταβούν στην Αθήνα όπου θα πραγματοποιήσουν συνάντηση εκτάκτως την Παρασκευή 5 Μαρτίου στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

apostolakis adv 2

Καταλήγοντας, ενημερώνουν τους συναδέλφους τους πως «βρίσκονται στην πιο κρίσιμη καμπή ύπαρξης των Λαϊκών Αγορών» και ζητούν από όλους «την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη τους στη δύσκολη αυτή διαπραγμάτευση».

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble