Τετάρτη, 21 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΑΓΡΟΤΙΚΑΗ διάσωση των ιστορικών ελαιόδεντρων στο νέο διεθνή αερολιμένα Ηρακλείου

Η διάσωση των ιστορικών ελαιόδεντρων στο νέο διεθνή αερολιμένα Ηρακλείου

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Η διάσωση των ιστορικών ελαιόδεντρων που βρίσκονται στην περιοχή που θα κατασκευαστεί το νέο αεροδρόμιο Καστελίου Πεδιάδας στο Ηράκλειο Κρήτης, βρίσκεται στο επίκεντρο της συμφωνίας του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και της διοίκησης του Νέου Διεθνή Αερολιμένα Ηρακλείου υπό το συντονισμό της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, του κρατικού φορέα των δασικών και περιβαλλοντικών υπηρεσιών του νησιού.

Ο Δήμαρχος Μινώα Εμ. Φραγκάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Διεθνούς Αερολιμένα Αθ. Βούρδας και η Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μ. Κοζυράκη δεσμεύτηκαν για την τεχνικο-οικονομική στήριξη της υλοποίησης και διάδοσης του συμβολισμού της σημαντικής φιλοπεριβαλλοντικής δράσης.

mechanical adv 2021

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη μεταφύτευση σε συμβολικές τοποθεσίες της πόλης του Ηρακλείου, του Δήμου Μινώα καθώς και τη διαφύλαξη ικανού αριθμού ελαιοδένδρων, σημαντικής οικολογικής και πολιτισμικής αξίας, για τη μελλοντική τους φύτευση σε κατάλληλα διαμορφωμένο υπαίθριο χώρο, προσβάσιμο και επισκέψιμο, του διεθνούς αερολιμένα.

apostolakis adv 2

Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς δεσμεύθηκαν στην από κοινού εκπόνηση χρονοδιαγράμματος εργασιών για την άμεση μεταφύτευση, την ανάδειξη μνημειακών ελαιοδένδρων (in-situ) και την προώθηση σχολικών διαγωνισμών και εκδηλώσεων για την ενίσχυση των περιβαλλοντικών ωφελειών της πρωτοβουλίας.

Το έργο εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “75UN-75 Trees UNAI SDG7”.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble