Πέμπτη, 17 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΑΓΡΟΤΙΚΑΕλαιόλαδο Sparta Gold | Χορηγός στο ελληνικό περίπτερο της London Design Biennale

Ελαιόλαδο Sparta Gold | Χορηγός στο ελληνικό περίπτερο της London Design Biennale

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Στο ελληνικό περίπτερο εκτίθεται το έργο «Together», ένα σκηνικό από Ελληνικό ελαιώνα, το οποίο ανακαλύπτει τη σχέση μας με τη φύση και ταυτόχρονα αναδεικνύει ιδανικά τη σύνδεση με το προϊόν Sparta Gold

Η εταιρία Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια ΑΕ, και το brand Sparta Gold, το οποίο εξάγεται σε πάνω από 35 χώρες, είναι χορηγοί του ελληνικού περιπτέρου της Έκθεσης Design Biennale του Λονδίνου, η οποία λαμβάνει χώρα από 1 έως 27 Ιουνίου 2021, στο Somerset House.

mechanical adv 2021

Στο ελληνικό περίπτερο εκτίθεται το έργο «Together», ένα σκηνικό από Ελληνικό ελαιώνα, το οποίο ανακαλύπτει τη σχέση μας με τη φύση και ταυτόχρονα αναδεικνύει ιδανικά τη σύνδεση με το προϊόν Sparta Gold. Ο καλλιτέχνης – Πρίγκηπας Νικόλαος – παρουσιάζει τον θησαυρό της ελληνικής γης που είναι η ελιά, η οποία καλλιεργείται και μας δίνει τον καρπό της από την αρχαιότητα έως και 2.500 χρόνια πριν έως σήμερα με τον ίδιο τρόπο. Πρόκειται για ένα σκηνικό που μας μεταφέρει, με εικόνα και ήχο, στην ελληνική φύση, η οποία συνδέει το παρελθόν και τις ρίζες μας με το παρόν και το μέλλον μας. Μας καλεί να δούμε και να ακούσουμε το περιβάλλον μας μέσα από τα χρυσά αυτά ελαιόδενδρα και τους ήχους που τα πλαισιώνουν.

apostolakis adv 2

Η London Design Biennale, την οποία στηρίζει το Ελαιόλαδο Sparta Gold, είναι από τις σημαντικότερες εκθέσεις στο τομέα του design, καθώς προωθεί τις διεθνείς συνεργασίες και το ρόλο του design σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΠΗΓΗ: newmoney.gr
zygos gif 2020b