ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Χρυσό βραβείο στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κριτσάς για την παραγωγή καλής ποιότητας ελαιολάδου

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ελαιοκομίας, πραγματοποιήθηκε στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων η έναρξη των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί σε όλη την Κρήτη και βραβεύτηκαν ελαιοτριβεία για την συνολική συμβολή τους στην παραγωγή καλής ποιότητας ελαιολάδου.

Ο Συνεταιρισμός Κριτσάς κατέκτησε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «ορθές πρακτικές έκθλιψης ελαιοκάρπου» και το αργυρό στην κατηγορία «ορθές πρακτικές διάθεσης ελαιολάδου» (δεν δόθηκε χρυσό).

caffeine adv2020b

Ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Νίκος Αφορδακός δήλωσε ότι «ήταν άλλη μια σημαντική διάκριση για το Συνεταιρισμό μας και αποδεικνύει το σωστό τρόπο λειτουργίας του. Προσπαθούμε συνεχώς να γίνουμε καλύτεροι. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που μας βραβεύουν. Τα ίδια βραβεία πήραμε και πέρυσι».

Την απονομή έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Χωροταξίας και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Καλογερής.

neratzoulis neo

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button