Nbaxevanis

Χαλκιαδάκης

Europlan
KOSA
ΑΠΟΨΕΙΣ

Γιώργος Γουναλάκης | Ο Αγιος Νικόλαος αξίζει να έχει μια αντιδημαρχία τουρισμού

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
ΜΗΛΟ

Είναι πολύ σημαντικό στην ζωή να μην κοιτάς ποτέ πίσω, να ζεις το σήμερα και να οραματίζεσαι το αύριο. Στην λογική αυτή λοιπόν του να ζεις το σήμερα θα ήθελα να τοποθετηθώ σε δύο βασικά θέματα που προέκυψαν σήμερα και θα τα αναφέρω με την σειρά που τα διάβασα.

Πριν από όλα όμως θεωρώ καθήκον μου και υποχρέωση μου να ευχηθώ από την καρδιά μου στον Αντιδήμαρχο τεχνικών έργων κ. Μαρίνο Γιάννη και επί 21 έτη συνεργάτη μου, καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Θεωρώ ότι άξιζε της τιμής αυτής και είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψει πολύ για την ολοκλήρωση του στόχου του.

NOVA

Ξεκινάω λοιπόν από τον κόμβο Κριτσάς όπου στο σημερινό πρωτοσέλιδο της ΑΝΑΤΟΛΗΣ προαναγγέλλεται η τοποθέτηση φαναριών αντί για ισόπεδο κυκλικό κόμβο. Απόφαση τραγική και απόφαση που πάνε να διορθώσουν ένα λάθος που έγινε χρόνια πριν, με ακόμα ένα λάθος που θα δημιουργήσει τρομερά προβλήματα σε μια περιοχή που τυγχάνει να ζω, να περνάω καθημερινά και ξέρω το πρόβλημα πολύ καλά. Αν από την αρχή είχε γίνει ένας ισόπεδος κόμβος χωρίς βύθιση της κεντρικής αρτηρίας δεν θα υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Ένα έργο πολύ πιο οικονομικό και πολύ πιο λειτουργικό.

Αλλωστε, ο Μ5 στην Αγγλία λειτουργεί στο σύνολο του με κυκλικούς ισόπεδους κόμβους και φυσικά δεν μπορούμε να συγκρίνουμε κυκλοφοριακούς φόρτους. Όμως ας μην αναφερθούμε στο παρελθόν , ας δεχθούμε αυτό που έχουμε. Ας το σκεφτούν πολύ καλά, γιατί φανάρια βάλαμε και στην πόλη παλαιότερα με διθυράμβους και λίγο αργότερα τα ξηλώσαμε. Τώρα αν τα φανάρια έχουν γίνει πιο έξυπνα το πρόβλημα δεν πρόκειται να λυθεί και το γνωρίζουν όλοι.
Και πάμε στο δεύτερο θέμα των Αντιδημαρχιών. Διαβάζοντας ονόματα και Αντιδημαρχίες δημιουργούνται πολλαπλά ερωτήματα, τα οποία όμως επειδή τα γνωρίζουμε όλοι και τα συζητάτε όλοι – όπως εύκολα κατάλαβα σήμερα – δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ περαιτέρω. Όμως πρέπει να καταλάβουμε ότι στον τόπο αυτό αξίζει μια Αντιδημαρχία Τουρισμού, την οποία διαθέτει το Οροπέδιο Λασιθίου. Ειλικρινά ταπεινώνουμε μόνοι μας τον τόπο μας, προσπαθώντας να ανακαλύψουμε τίτλους Αντιδημαρχιών.

Mechanical Solutions

Καλή επιτυχία σε όλο το δυναμικό του Δήμου , ειλικρινά καλή δύναμη στο έργο τους , καλή επιτυχία

στους Αντιδημάρχους και κάποτε πρέπει να καταλάβουμε ότι σε αυτόν τον τόπο η αντιμισθία δεν πρέπει να αποτελεί στόχο κανενός υποψηφίου, αλλά ούτε και καθήκον κανενός Δημάρχου.

Με την τελευταία τοποθέτηση απλά θα ήθελα να σηματοδοτήσω καθαρά και τις απόψεις μου σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές και κυρίως με ανθρώπους που πιθανά προσβλέπουν σε αυτά τα προνόμια.

Εχω πει ότι πρόθεση μου είναι να αλλάξω τα πάντα και κυρίως την νοοτροπία, γνωρίζοντας την δυσκολία του εγχειρήματος, μιας που εδώ ζω και δεν πετάω στα σύννεφα. Μια δυσκολία που θα με βάλει αντιμέτωπο με πολλά, έχω αποφασίσει όμως να δουλέψω για τον τόπο μου και μαζί μου, όλοι αυτοί που θα πιστέψουν στο κοινό όραμα του τόπου μας χωρίς διάθεση ανταλλαγών , συναλλαγών και συμφωνιών κάτω από το τραπέζι.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button