Nbaxevanis

Χαλκιαδάκης

Europlan
KOSA
ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Η απάντηση της «Δημοτικής Συνεργασίας» στην ανοιχτή επιστολή του Γ.Πεπόνη

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
Europlan

Αγαπητέ κ. Πεπόνη , αν και ψυχολόγος δεν καταφέρατε να διαβάσετε σωστά το κείμενο που η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ έστειλε ως απάντηση σε κείμενο του κ. Κουνενάκη. Εμείς  αναδημοσιεύουμε την υποτιθέμενη επίμαχη παράγραφο της ανακοίνωσης , την οποία και σας παρακαλούμε να διαβάσετε ξανά με ιδιαίτερη προσοχή, αφού πρώρα επίσης διαβάσετε ξανά και με ιδιαίτερη προσοχή την ανακοίνωση του κ. Κουνενάκη:

NOVA

“Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε ασυνάρτητες ανακοινώσεις απο υποψήφιο Δήμαρχο , ο οποίος μιλάει για περίεργες συμπεριφορές απο συνυποψήφιο , παρατρεχάμενους κλπ. Εμείς δυστυχώς δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με τον εσωτερικό κόσμο του καθενός , πολύ περισσότερο με τα προβλήματα του , όποια και αν είναι η φύση τους. Για τον λόγο αυτό δεν θα δώσουμε καμία απολύτως συνέχεια στο θέμα”.

Από πού άραγε προκύπτουν όλα όσα αναφέρετε στην επιστολή σας ; Αν βέβαια με την επιστολή σας στόχο σας είναι να πλήξετε προσωπικά τον επικεφαλή μας, ή ακόμη χειρότερα να εμποδίσετε μια πιθανή συνεργασία που τη ζητά η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, κάτι που και μερικοί άλλοι το προσπαθούν, σε μια ύστατη προσπάθεια συσπείρωσης κάποιων δυνάμεων γύρω από τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας , μάλλον άκομψα αποφασίσατε να χειριστείτε το θέμα.

Mechanical Solutions

Σε ότι αφορά τον κ. Κώστα Κουνενάκη γνωρίζει ο ίδιος τον σεβασμό τον οποίο έχουμε στο πρόσωπο του και δεν είναι ανάγκη να δώσουμε περισσότερες εξηγήσεις για το θέμα. Αλλωστε ο κ. Κουνενάκης διατηρούσε και διατηρεί άριστη σχέση και με τον επικεφαλή μας αλλά και αρκετά στελέχη του συνδυασμού μας. Ειλικρινά αδυνατούμε να κατανοήσουμε την επίθεση σας σε μια απάντηση η οποία ουδεμία αιχμή είχε για ιατρικά θέματα και που μόνο εσείς διαγνώσατε.

Αγαπητέ κ. Πεπόνη Γιώργο, κατοικούμε όπως πολύ καλά γνωρίζετε στην ίδια Ιερουσαλήμ και γνωρίζουμε πολύ περισσότερα από όσα λέμε, ή από όσα νομίζετε ότι γνωρίζουμε.

Σεβόμαστε μερικά πράγματα, αλλά μπορούμε αν χρειαστεί να υπερασπιστούμε και τις θέσεις μας και τις απόψεις μας.

Καταθέτοντας την έκπληξη μας που απρόσκλητα, θέλουμε να πιστεύουμε, αναλάβατε την υπεράσπιση του κ. Κουνενάκη, σε ένα θέμα που για εμάς δεν υφίσταται , σεβόμαστε την άποψη σας , λυπούμαστε  όμως  με τον τρόπο που σκέπτεστε και επιθυμούμε να κλείσουμε το θέμα εδώ, αφού πρώτα σας παρακαλέσουμε να αναιρέσετε όσα αυθαίρετα υποθέσατε και ασφαλώς να ζητήσετε δημόσια συγνώμη.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button