Nbaxevanis

Χαλκιαδάκης

Europlan
KOSA
ΚΡΗΤΗ

Βενιζέλειο: Δείτε τις εξετάσεις από το σπίτι – Πρωτοποριακή ηλεκτρονικη υπηρεσία

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
Europlan

Μία πρωτοποριακή ηλεκτρονική υπηρεσία εισάγει για πρώτη φορά το Βενιζέλειο νοσοκομείο σε πανελλαδικό επίπεδο.

Ασθενείς που βρίσκονται εκτός Ηρακλείου και σε απομακρυσμένες περιοχές μπορούν πλέον να μπαίνουν στο site του νοσοκομείου και να τυπώνουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων τους γρήγορα, εύκολα και απλά.

NOVA

Με αυτό τον τρόπο αποφεύγουν να έρχονται ξανά και ξανά στο νοσοκομείο και να περιμένουν από τρεις ώρες και πάνω στις πολύωρες ουρές αναμονής. Έτσι, και οι ασθενείς πρόκειται να εξυπηρετούνται πιο γρήγορα αλλά και οι υπηρεσίες του νοσοκομείου θα αποσυμφορηθούν από μη ουσιαστικές επισκέψεις.

Ο πολίτης μπορεί πλέον μέσω πιστοποιημένης και κρυπτογραφημένης σύνδεσης, να τυπώσει τα αποτελέσματα των εξετάσεων του ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να ξανάρθει στο Βενιζέλειο.

Mechanical Solutions

Ως τώρα ο ασθενής, μετά την κατάθεση του αίματος ή των ούρων του, έπρεπε να περιμένει από 3 ώρες, αν οι εξετάσεις έβγαιναν αυθημερόν, ως και μια εβδομάδα, οπότε έπρεπε να ξανάρθει για να εκτυπωθούν και να τις παραλάβει. Με την εν λόγω ηλεκτρονική υπηρεσία, ο πολίτης δεν χρειάζεται ούτε να περιμένει, ούτε να ξανάρθει για να παραλάβει τις εξετάσεις του. Αρκεί να μπει στο site του Βενιζελείου Νοσοκομείου και να ακολουθήσει τις αναλυτικές οδηγίες -απαιτείται ΑΜΚΑ, σωστός αριθμός κινητού τηλεφώνου (όπως έχει καταχωρηθεί στο πληροφοριακό σύστημα του νοσοκομείου) και ένας κωδικός (κωδικός περιστατικού) που δίδεται στον ασθενή σε κάθε παρακλινική εξέταση.

Το Βενιζέλειο πρωτοπορεί, καθώς η παραπάνω καινοτομία εφαρμόζεται πρώτη φορά πανελλαδικά, ενώ αναμένεται να προσφέρει σημαντική μείωση στην ταλαιπωρία των ασθενών, ιδιαίτερα προς τους πολίτες που βρίσκονται εκτός Ηρακλείου.

Η προσπάθεια για καινοτομία, αναβάθμιση υπηρεσιών υγείας και συνεχή βελτίωση είναι η υπόσχεση του προσωπικού του ΓΝΗ Βενιζελείου προς τον Πολίτη της Κρήτης.

Για πρόσβαση στην εφαρμογή και περισσότερες πληροφορίες https://www.venizeleio.gr/hlektronikes-ypiresies/e-apotelesmata


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button