ΚΡΗΤΗ

Μ. Λεμπίδης: Η μεγάλη αθλητική επένδυση στο Σίσι προάγγελος της επέκτασης της τουριστικής σαιζόν | +Ηχος

Ο αντιδήμαρχος δημόσιας περιουσίας του Δήμου Αγίου Νικολάου, κος Μανόλης Λεμπίδης, μιλά στον «Δίαυλο Κρήτης» για την μεγάλη αθλητική επένδυση στο Σίσι Λασιθίου από την ξενοδοχειακή επιχείρηση «Καλημέρα Κρήτη», η οποία δίνει μια πολύ μεγάλη θετική προοπτική στην δημιουργία ενός μεγάλου οργανωμένου αθλητικού κέντρου που θα συμβάλλει και στην επέκταση της τουριστικής σαιζόν, σε όλο το Λασίθι.

Μέσα σε τέσσερις μήνες η περιοχή Σίσι Λασιθίου, και χάρη στην ιδιωτική πρωτοβουλία, μετατράπηκε σε ένα από τους ωραιότερους τενιστικούς προορισμούς της Ευρώπης με 26 γήπεδα. Η επένδυση ξεπέρασε τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ και έχει ως στόχο, μέσα από τη διοργάνωση διεθνών τουρνουά, τη διεύρυνση της τουριστικής σεζόν.

Η κατασκευή των 26 γηπέδων μοιάζει να είναι μόνο η αρχή για την επιχείρηση. Στα σχέδια υπάρχουν προβλέψεις για να κατασκευαστούν και άλλα δέκα. Ανάμεσα στα όνειρα των ιδιοκτητών είναι να μετατραπεί η περιοχή σε χώρο προετοιμασίας κορυφαίων αθλητών πριν αρχίσει η σεζόν για τα χωμάτινα γήπεδα, κάτι που εφόσον πραγματοποιηθεί, θα διαφημίσει την Κρήτη αλλά και την Ελλάδα, γενικότερα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button