Nbaxevanis

Χαλκιαδάκης

Europlan
KOSA
GOSSIP

Νίκος Βέρτης: Καταγγελία για ψεύτικους εμβολιασμούς στο μουσικό σχήμα του

Η υπόθεση που αφορά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εμβολιάστηκε ο Νίκος Βέρτης, οι συνεργάτες και η ορχήστρα του τον Απρίλιο του 2021 ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσω ανάρτησης που έκανε ο μουσικός Μάνος Επιτροπάκης στο Facebook όπως ανέφερε το «Πρωινό μας».

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
Europlan

Μέσα από ανάρτησή του στο Facebook ο μουσικός Μάνος Επιτροπάκης γνωστοποίησε την υπόθεση που αφορά τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού του Νίκου Βέρτη και της ορχήστρας του τον Απρίλιο του 2021, όπως ανέφερε η εκπομπή «Πρωινό μας».

Ο τραγουδιστής είχε προγραμματισμένες δύο live εμφανίσεις στο Ισραήλ, αλλά θα έπρεπε πρώτα να έχει εμβολιαστεί τόσο εκείνος όσο οι συνεργάτες και η ορχήστρα του, αφού αλλιώς δεν θα τους επιτρεπόταν η είσοδος στη χώρα. Υπενθυμίζεται ότι εκείνη την περίοδο στην Ελλάδα δεν είχε ξεκινήσει ακόμα ο εμβολιασμός για τις ηλικιακές ομάδες.

NOVA

Ο Νίκος Βέρτης, οι συνεργάτες του και τα μέλη της ορχήστρας του έκαναν δύο δόσεις Pfizer στις 13 Απριλίου και στις 4 Μαΐου σε σουίτα νυχτερινού κέντρου, ενώ ο γιατρός που τους έκανε τα εμβόλια, ήρθε από την Κύπρο.

Όπως ανέφερε η εκπομπή «Πρωινό μας», τα πιστοποιητικά εμβολιασμού δόθηκαν στους μουσικούς λίγο πριν την επιβίβαση στο αεροπλάνο και επρόκειτο για κάρτες εμβολιασμού της Κυπριακής Δημοκρατίας, οι οποίες, όμως, ανέφεραν άλλες ημερομηνίες και ως τόπο εμβολιασμού το Εμβολιαστικό Κέντρο Ελληνικού.

Mechanical Solutions

Τελικά, οι συναυλίες δεν έγιναν λόγω βομβαρδισμού στο αεροδρόμιο της χώρας, αλλά κατά την άφιξη της αποστολής στο Ισραήλ στις 9 Μαΐου πραγματοποιήθηκε τεστ αντισωμάτων με τα αποτελέσματα να μην είναι τα αναμενόμενα βάσει του εμβολίου που είχαν κάνει. Όπως φάνηκε στην πορεία ο γιατρός δεν ήταν γιατρός, αλλά διασώστης στις πρώτες βοήθειες της Κύπρου με ειδική εκπαίδευση, ενώ ο ίδιος επέμεινε ότι χορήγησε εμβόλιο Pfizer.

Όταν το θέμα τέθηκε στον Νίκο Βέρτη και τους συνεργάτες του, εκείνοι απάντησαν ότι η Ισραηλινή κυβέρνηση είχε οργανώσει τον εμβολιασμό τους προκειμένου να μπορέσει η αποστολή να μπει στη χώρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μήνυση έχει καταθέσει και ο γνωστός τραγουδιστής, ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε ο εμβολιασμός στο νυχτερινό κέντρο. «Ο ίδιος και οι μουσικοί του έπεσαν θύματα απάτης», ανέφερε ο Νίκος Βέρτης μέσω της δικηγόρου του στην εκπομπή «Πρωινό μας».


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button