Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΥπάρχουν UFO; | Ερχεται έκθεση του Πενταγώνου με σχετικές πληροφορίες

Υπάρχουν UFO; | Ερχεται έκθεση του Πενταγώνου με σχετικές πληροφορίες

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Πρώην αξιωματούχος των εθνικών μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ ανέφερε σε συνέντευξή του ότι μια επερχόμενη κυβερνητική έκθεση για τα UFO θα περιλαμβάνει πληροφορίες «που δεν μπορούν εύκολα να εξηγηθούν».

Συγκεκριμένα, ο πρώην διευθυντής πληροφοριών Τζον Ράτκλιφ, ο οποίος υπηρέτησε στην κυβέρνηση Τραμπ από τον Μάιο του 2020 έως τον Ιανουάριο του 2021, είπε στη δημοσιογράφο Μαρία Μπαρτιρόμο του Fox News ότι η έκθεση περιλαμβάνει πληροφορίες που είναι δύσκολο να εξηγηθούν.

mechanical adv 2021

Ο Ράτκλιφ είπε ότι τόσο οι πιλότοι του Πολεμικού Ναυτικού όσο και της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ αλλά και δορυφόροι έχουν καταγράψει «πολλές περισσότερες» εμφανίσεις άγνωστων ιπτάμενων αντικειμένων από ό,τι έχει δημοσιοποιηθεί.

apostolakis adv 2

Σύμφωνα με τον Αμερικανό αξιωματούχο, τα άγνωστα αντικείμενα πραγματοποίησαν «κινήσεις που είναι δύσκολο να αναπαραχθούν και δεν έχουμε την τεχνολογία, ή ταξιδεύουν με ταχύτητες που υπερβαίνουν το φράγμα του ήχου, χωρίς να δημιουργηθεί ηχητική έκρηξη».

Οπως αναφέρει η ΕΡΤ με πληροφορίες από το Popularmechanics, όταν ένα αεροσκάφος αυξάνει την ταχύτητά του, τα κύματα πίεσης συσσωρεύονται πάνω του και τελικά συγκεντρώνονται σε ένα μόνο κύμα. Όταν το αεροπλάνο ξεπερνά αυτό το κύμα και κινείται γρηγορότερα από την ταχύτητα του ήχου, προκαλεί μια ξαφνική αλλαγή στην πίεση, η οποία με τη σειρά της δημιουργεί την ηχητική έκρηξη.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, δεν υπάρχουν διαθέσιμα επιστημονικά δεδομένα που να υποδηλώνουν ότι ένα αεροσκάφος μπορεί να σπάσει το ηχητικό φράγμα χωρίς να παράγει ηχητική έκρηξη. Ο Ράτκλιφ παραδέχτηκε ότι το Πεντάγωνο δεν μπορεί να εξηγήσει ορισμένες από αυτές τις θεάσεις.

«Μερικές φορές αναρωτιόμαστε αν οι αντίπαλοί μας έχουν τεχνολογίες που είναι λίγο πιο μπροστά»
«Πάντα ψάχνουμε μια εύλογη εξήγηση», είπε. «Μερικές φορές αναρωτιόμαστε αν οι αντίπαλοί μας έχουν τεχνολογίες που είναι λίγο πιο μπροστά από αυτό που νομίζαμε. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου δεν έχουμε καλές εξηγήσεις», είπε.

Ο Ράτκλιφ είπε στη δημοσιογράφο του Fox ότι ήθελε να βγάλει αυτές τις πληροφορίες και να τις αποχαρακτηρίσει, πριν φύγει από τη θέση του στο τέλος της θητείας της κυβέρνησης Τραμπ. «Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να κατεβάσουμε τα αρχεία σε μία νέα μη ταξινομημένη μορφή αρκετά γρήγορα, ώστε να μπορούμε να μιλήσουμε γι’ αυτά».

Η έκθεση, που θα εκδοθεί από το υπουργείο Άμυνας και τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ για τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα, αναμένεται να δημοσιευθεί μέσα στους επόμενους μήνες. Πράγματι, το 2021 αναμένεται να είναι μια από τις πιο σημαντικές χρονιές για τη δημοσιοποίηση νέων στοιχείων σχετικά με αυτά τα άγνωστα εναέρια αντικείμενα, ειδικά μετά την αποχαρακτήριση των τριών βίντεο του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ.

Τον Αύγουστο του 2020, το υπουργείο Άμυνας ενέκρινε επίσημα την ίδρυση μιας ειδικής ομάδας διερεύνησης άγνωστων εναέριων φαινομένων (UAPTF). Το αμερικανικό υπουργείο ίδρυσε αυτή την ομάδα για να αποκτήσει γνώσεις σχετικά με τη φύση και την προέλευση των αντικειμένων αυτών.

«Η αποστολή της ειδικής ομάδας είναι να εντοπίσει, να αναλύσει και να καταγράψει αυτά που θα μπορούσαν ενδεχομένως να αποτελέσουν απειλή για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ», είχε δηλώσει η εκπρόσωπος του Πενταγώνου, Σου Γκοφ.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble