Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΣυναγερμός στη Νότια Αφρική για το μεταλλαγμένο στέλεχος του κορωνοϊού

Συναγερμός στη Νότια Αφρική για το μεταλλαγμένο στέλεχος του κορωνοϊού

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι αρχές στη Νότια Αφρική, μετά τη ραγδαία εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού, που οφείλεται σε μεταλλαγμένο στέλεχος.

Ο πρόεδρος Σιρίλ Ραμαφόζα αναμένεται ότι θα ανακοινώσει νέους περιορισμούς, σε μια προσπάθεια να επιβραδύνει την αύξηση των μολύνσεων κι ενώ έχει ήδη σκγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση του εθνικού συμβουλίου που είναι αρμόδιο για τη διαχείριση του κορωνοϊού.

mechanical adv 2021

Πλέον, η Νότια Αφρική μετά πάνω από 1 εκατομμύρια επιβεβαιωμένα κρούσματα, ενώ το νέο στέλεχος είναι πιο μεταδοτικό κι έχει γίνει κυρίαρχο σε πολλές περιοχές. Η μετάλλαξη θεωρείται ότι προέρχεται από το Ηνωμένο Βασίλειο και μεταδίδεται από τη μία χώρα στην άλλη.

apostolakis adv 2

Λόγω της αυξημένης πίεσης στα νοσοκομεία της χώρας, ο Ραμαφόζα αναμένεται να ανακοινώσει περιοριστικά μέτρα, με τους επιδημιολόγους να ζητούν αλλαγές στη συμπεριφορά των πολιτών για να πάψει το στέλεχος να μεταδίδεται. Σε κάθε περίπτωση, οι ειδικοί καλούν τους πολίτες να αποφύγουν τις κοινωνικές επαφές σε κλειστούς χώρους.

Η Νότια Αφρική έχει συνολικά 1.004.431 επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 και 26.735 θανάτους.

Κι ενώ το σύστημα υγείας δέχεται πίεση, οι εμβολιασμοί στη Νότια Αφρική δεν έχουν ξεκινήσει. Ο Ραμαφόζα υποστήριξε ότι εκτιμά ότι τους πρώτους μήνες του 2021, το 10% του πληθυσμού των 60 εκατομμυρίων κατοίκων θα έχει εμβολιαστεί.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble