Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΔΙΕΘΝΗ

Οι προφητείες της Μπάμπα Βάνγκα για το 2024 – Τι προβλέπει η Νοστράδαμος των Βαλκανίων

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB
ZYGOS

Δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα αλλά παντού. Με το που μπαίνει ο Νοέμβριος «μυρίζει» Χριστούγεννα και από εκεί η νέα χρονιά είναι μια ανάσα μακριά. Αλλαγή έτους χωρίς προβλέψεις δεν γίνεται και η Μπάμπα Βάνγκα έχει να πει και για το 2024.

Ευρύτερα γνωστή ως η Νοστράδαμος των Βαλκανίων η μάντισσα, που τυφλώθηκε όταν την «κατάπιε» ένας ανεμοστρόβιλος, πιστεύεται ότι προέβλεψε τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, τον θάνατο του Ιωσήφ Στάλιν, τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία, αλλά και τον δικό της θάνατο.

NOVA

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αιμορραγεί

Για τη χρονιά που έρχεται με βήμα ταχύ και άγριες διαθέσεις η Μπάμπα Βάνγκα έχει προβλέψει το τέλος του Βλαντιμίρ Πούτιν. Για την ακρίβεια έχει πει ότι θα δολοφονηθεί από κάποιον μέσα στη χώρα του, πρόβλεψη που μάλλον εξηγεί τους σωσίες του Ρώσου προέδρου και δικαιώνει το Κρεμλίνο ότι ο τσάρος της χώρας δεν πάσχει από καρκίνο, ούτε από κάποια άλλη σοβαρή ασθένεια.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα δολοφονηθεί από κάποιον μέσα στη χώρα του, έχει προβλέψει η Μπάμπα Βάνγκα
Το τέλος του Πούτιν μπορεί να σημάνει τη λήξη του πολέμου στην Ουκρανία, αλλά μπορεί να προκαλέσει περισσότερα προβλήματα από όσα θα λύσει, οπότε οι αναλυτές στέκονται στα νύχια για την επαλήθευση των λόγων της.

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Στόχος τρομοκρατών η Ευρώπη

Η δεύτερη πρόβλεψη της πλησιάζει τόσο κοντά στην αλήθεια που τρομάζει και μόνο στο άκουσμα. Συγκεκριμένα η τυφλή μάντισσα με καταγωγή από τη Βουλγαρία έχει προβλέψει ότι για το 2024 θα αυξηθούν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη, όταν οι πρωτεύουσες της έχουν ήδη αυξήσει τα μέτρα προστασίας σε στόχους διαφόρων ενδιαφερόντων υψηλού κινδύνου λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή.

Για τον επόμενο χρόνο έχει επίσης προβλέψει νέα καταστροφικά όπλα και μια μεγάλη χώρα που θα δοκιμάζει βιολογικά όπλα και θα πραγματοποιήσει επιθέσεις χωρίς όμως να συγκεκριμενοποιήσει στους στόχους της.

Mechanical Solutions

Χωρίς τέλος οι φυσικές καταστροφές για την ανθρωπότητα όχι μόνο εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής
Φυσικές καταστροφές και οικονομικές κρίσεις

Οι φυσικές καταστροφές αποτελούν πια αναπόσπαστο τμήμα της καθημερινότητας όλων των χωρών του κόσμου, ωστόσο η Μπάμπα Βάνγκα έχει μιλήσει, σύμφωνα με τη Sun, για μια μνημειώδη αλλαγή στην τροχιά της γης, που θα την έφερνε πιο κοντά στον ήλιο και τους πολίτες της σε σημείο βρασμού. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τις προβλέψεις της για την οικονομία, για την οποία προειδοποιεί για κρίσεις πάνω στις κρίσεις, που παρουσιάζονται περίπου αναμενόμενες από τους ειδικούς που βλέπουν τα επιτόκια να ανεβαίνουν, τις γεωπολιτικές εντάσεις να αυξάνονται και τη δύναμη να γλιστρά από τα χέρια της Δύσης και να ταξιδεύει για τη μακρινή Ανατολή.

Κυβερνοεπιθέσεις που θα προκαλέσουν τριγμούς, προβλέπει επίσης για το 2024 η Νοστράδαμος των Βαλκανίων, που θεωρεί ότι την επόμενη χρονιά οι επαναστάσεις σε τεχνολογικό επίπεδο κα οι ανακαλύψεις στον τομέα της ιατρικής, καθώς θα βρεθούν νέες θεραπείες για το Αλτσχάιμερ, θα αφήσουν όσους επιβιώσουν από όλα τα προηγούμενα με το στόμα ανοιχτό.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button