ΔΙΕΘΝΗ

O Elon Musk γίνεται ο πλουσιότερος άνθρωπος στη Γη

Σύμφωνα με το Bloomberg, η αξία της περιουσίας του Elon Musk ξεπερνά πλέον και εκείνη του Jeff Bezos της Amazon. Εάν, μάλιστα, θέλετε να μείνετε με το στόμα ανοιχτό, αρκεί να αναφέρουμε ότι η αξία της περιουσίας αυτής αγγίζει τα 188 δισεκατομμύρια δολάρια. Καθόλου άσχημα…

Ο Δείκτης Δισεκατομμυριούχων του Bloomberg δίνει τα σκήπτρα της κατηγορίας των πραγματικά πλούσιων ανθρώπων στον μονίμως χαμογελαστό Elon Musk (τώρα ξέρουμε από πού αντλεί τη χαρά του…), με τον ίδιο τον Elon Musk να σχολιάζει λακωνικά την είδηση αυτή, λέγοντας “Πολύ παράξενο, ας ριχτούμε και πάλι στη δουλειά”.

caffeine adv 2021

Ο Jeff Bezos της Amazon δεν μένει και πολύ πίσω του, αφού η αξία της δικής του περιουσίας αγγίζει τα 187 δισεκατομμύρια δολάρια. Τον περασμένο Νοέμβριο, ο Elon Musk είχε καταφέρει να περάσει τον Bill Gates και από τότε είχε κατακτήσει τον τίτλο του δεύτερου πλουσιότερου ανθρώπου στον πλανήτη.

Φυσικά, η μετοχή της Tesla είναι ένας από τους λόγους για το… φούσκωμα της τσέπης του Musk, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η οικονομική άνοδος του συντελείται μέσα στην πανδημία, περίοδος που για πολλούς θεωρείται ως μία εποχή μεγάλης οικονομικής δυσπραγίας. Από την άλλη μεριά, δεν θα πρέπει να ξεχνά κανείς ότι εδώ γίνεται λόγος για στοιχεία που προκύπτουν από το Bloomberg, το οποίο δεν λαμβάνει υπόψη του οικονομικά δεδομένα άλλων ισχυρών παικτών της παγκόσμιας αγοράς που δεν ανήκουν απευθείας στα πρόσωπα αναφοράς.

neratzoulis neo

Και πάλι, όμως, ο Elon Musk σίγουρα τα καταφέρνει μια χαρά!

Πηγή
theverge.com

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button