Nbaxevanis

ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΔΙΕΘΝΗ

Οι New York Times εξυμνούν την ελληνική φέτα

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Με μια συνταγή για την φέτα, η γνωστή αμερικανική εφημερίδα The New York Times υποστηρίζει ότι «όλα γίνονται καλύτερα με φέτα».

Η συνταγή είναι από τη δημοσιογράφο με ειδίκευση στα θέματα διατροφής, Ali Slagle.

“IN_AND_OUT

Σε τηγάνι έχει βάλει μια γενναιόδωρη ποσότητα φέτας, από πάνω μέλι και καρύδια την οποία σκεπάζει μέχρι να «μαλακώσει» η φέτα. Έπειτα τη σερβίρει με νέα ποσότητα μελιού και αρκετά καρύδια λέγοντας ότι είναι ένα πεντανόστιμο και γρήγορο πιάτο.

Όπως λέει στο βίντεο των 20 δευτερολέπτων η συνταγή αυτή είναι πεντανόστιμη, εύκολη και γευστικότατη.

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button