Τρίτη, 20 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΚορωνοϊός: Εγκρίθηκε η θεραπεία που χρησιμοποιήθηκε στον Τραμπ

Κορωνοϊός: Εγκρίθηκε η θεραπεία που χρησιμοποιήθηκε στον Τραμπ

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ενέκρινε χθες, με τη διαδικασία του κατ’ επείγοντος, τη θεραπεία συνθετικών αντισωμάτων κατά της Covid-19 από την εταιρεία βιοτεχνολογίας Regeneron, η οποία χρησιμοποιήθηκε για τη θεραπεία του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.
«Η έγκριση αυτών των θεραπειών με μονοκλωνικά αντισώματα μπορεί να επιτρέψει σε ασθενείς να αποφύγουν τη νοσηλεία και να μειωθεί η πίεση στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης», δήλωσε ο αξιωματούχος της FDA, Στίβεν Χαν.

Πριν περίπου ένα μήνα ο επικεφαλής της εταιρείας βιοτεχνολογίας που παρέχει την εν λόγω θεραπεία απάντησε στην ερώτηση αν είναι ριψοκίνδυνη η πειραματική θεραπεία αντισωμάτων που έλαβε ο Τραμπ.

mechanical adv 2021

«Έρχεται ένα σημείο όπου ο σκεπτικισμός πρέπει να δώσει τη θέση του στον πραγματισμό, όταν είμαστε εν μέσω μιας πανδημίας», είχε δηλώσει ο δρ. Λέοναρντ Σλέιφερ, επικεφαλής της Regeneron, μιλώντας στο CNNi.

«Αν έχεις την πολυτέλεια να περιμένεις να δεις και κανείς δεν πεθαίνει, κανείς δεν αρρωσταίνει, κανείς δεν εκτίθεται σε μεγάλο κίνδυνο, τότε ξέρεις ότι μπορείς να αναπαυθείς και να περιμένεις να έρθουν τα δεδομένα» είχε εξηγήσει ο ίδιος.

apostolakis adv 2

 

Κάποιοι επιστήμονες ωστόσο ανησυχούν για την πιθανότητα κάποιας κακής αντίδρασης –ή ακόμη και της πιθανότητας η θεραπεία να επιδεινώσει την υγεία ενός ασθενούς Covid-19.

«Δεν υπάρχει καμία τέτοια ένδειξη και δεν έχει συμβεί με κανέναν ανησυχητικό τρόπο στις χιλιάδες δοκιμές ασθενών», σημείωσε ο Σλέιφερ, τονίζοντας ότι θα πρέπει να περάσει μία εβδομάδα περίπου για να διαπιστώσει κανείς αν τα συμπτώματα του Αμερικανού προέδρου αρχίσουν να υποχωρούν.

 

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble