Διεθνή

Equalis | Μεγάλες «μπίζνες» με τους πρόσφυγες

Γαλλική οργάνωση βοήθειας στους πρόσφυγες και τους αστέγους, η Equalis ιδρύθηκε το 2020, απασχολεί περί τα 1.000 άτομα, και χρηματοδοτείται σχεδόν αποκλειστικά από δημόσιους πόρους (προϋπολογισμός περίπου 85.000.000 ευρώ το 2020).

Στις 22 Σεπτεμβρίου, το Canard enchaîné αποκάλυψε ότι επτά διευθυντές αμείβονται ετησίως με 94.000 έως 130.000 ευρώ ακαθάριστα. Δέκα συνολικά διευθυντές δικαιούνται υπηρεσιακό αυτοκίνητο εκτός από «BMW, Mercedes, Jaguar, Lexus» σύμφωνα με υπηρεσιακό σημείωμα.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο επικεφαλής της Equalis, Arthur Anane, τα πάει ακόμη καλύτερα. Ο μηνιαίος μισθός του είναι 11.400 ευρώ καθαρά, το υπηρεσιακό αυτοκίνητό του ένα Audi Q7, και λαμβάνει μηνιαία ενίσχυση 533 ευρώ για να διαμένει σε αξιοπρεπή κατοικία.

Οι πρόσφυγες και οι αναξιοπαθούντες φαίνεται πως έχουν εξελιχθεί σε καλή μπίζνα, και θα ήταν λίαν ενδιαφέρον να μαθαίναμε ποια είναι τα αντίστοιχα ποσά που κυκλοφορούν στη χώρα μας.


kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos


Πηγή
Le Canard enchaîné

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button