Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΓΥΝΑΙΚΑΣυμβουλές για την αντιμετώπιση της λιπαρότητας στα μαλλιά

Συμβουλές για την αντιμετώπιση της λιπαρότητας στα μαλλιά

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

wabi greece adv

Η εικόνα των μαλλιών μας καθρεπτίζει σε μεγάλο βαθμό τι συμβαίνει μέσα σας σε οργανικό αλλά και ψυχολογικό επίπεδο.

mechanical adv 2021

Αν τα μαλλιά σας έχουν έντονη τάση λιπαρότητας, τότε, καλό θα ήταν να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα στη «ρίζα» του.

apostolakis adv 2

Μερικές φορές, ένα λιπαρό τριχωτό της κεφαλής είναι απόρροια ενός προσωρινού ορμονικού προβλήματος που προκύπτει κατά την εφηβεία ή και αργότερα, λόγω επιπλοκών του θυρεοειδούς, λόγω εγκυμοσύνης ή ακόμη και κατά την εμμηνόπαυση (αν και το αντίθετο ισχύει πιο συχνά).

Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι ορμόνες λένε στο τριχωτό της κεφαλής σας να παράγει επιπλέον λιπαρότητα από αυτή που χρειάζεται.

Εάν το πρόβλημα προκύψει ξαφνικά, η επικοινωνία με τον γιατρό σας είναι απαραίτητη για να ελέγξετε και να ρυθμίσετε τις ορμόνες και γενικότερα να γίνει η πρώτη διάγνωση από εκείνον, για να αποκλειστεί οποιοδήποτε ιατρικό ζήτημα.

Άλλες φορές, η υπερβολική λιπαρότητα των μαλλιών είναι απλώς ο τρόπος που λειτουργεί το σώμα σας ή το γεγονός ότι συχνά αγγίζετε τα μαλλιά σας (που μπορεί να είναι σημάδι άγχους).

Συμβουλές για να διατηρήσετε την φρεσκάδα στα μαλλιά για περισσότερο

  • Αποφεύγουμε το συχνό λούσιμο των μαλλιών:
  1. Η αλήθεια είναι ότι όσο περισσότερο λούζετε τα μαλλιά σας, τόσο περισσότερη λιπαρότητα παράγει το τριχωτό της κεφαλής σας. Όσο λιγότερα λουσίματα κάνουμε μέσα στην εβδομάδα -max 3- τόσο σε καλύτερα επίπεδα κυμαίνεται το pH τους και αποφεύγουμε τη λιπαρότητα.
  2. Χρειάζεται προσοχή στην εφαρμογή των προϊόντων. Τα ενυδατικά λάδια μπορεί να είναι απαραίτητα για τις άκρες αλλά μπορούν να επιβαρύνουν τις ρίζες.
  3. Το dry shampoo μπορεί να δώσει λύση στα ενδιάμεσα λουσίματα.
  4. Τέλος στα προϊόντα καθαρισμού, συστήνεται η επιλογή ελαφριών (lightweight) σαμπουάν και conditioner και το τελευταίο προϊόν πρέπει να εφαρμόζεται αυστηρά και μόνο στις άκρες.

wabi greece adv

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble