Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήWEB TVΟ Δημήτρης Κουνενάκης στο WEB TV του CNA News σε μία συζήτηση...

Ο Δημήτρης Κουνενάκης στο WEB TV του CNA News σε μία συζήτηση εφ’όλης της ύλης

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Ο πρώην δήμαρχος Αγίου Νικολάου κος Δημήτρης Κουνενάκης σε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, στην κάμερα του CNA News και στον Βαγγέλη Βαρνακιώτη. Οι μελέτες που παραμένουν στο συρτάρι, οι πανεπιστημιακές σχολές, ο ΒΟΑΚ, η έλλειψη πολιτικού σχεδιασμού για τον Δήμο Αγίου Νικολάου, η τουριστική μας προοπτική και ο ανεπαρκής ουσιαστικός διάλογος για τα σοβαρά θέματα του τόπου, μερικά από τα θέματα της συζήτησης.

Να θυμήσουμε ότι ο κος Δημήτρης Κουνενάκης διετέλεσε για δύο συνεχόμενες θητείες δήμαρχος Αγίου Νικολάου, επίσης πρόεδρος του ΟΑΚ (Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης), νομάρχης Ηρακλείου, αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου επί θητείας Γιάννη Παπατσάκωνα και διατηρεί ακόμα και στις μέρες μας την δυνατότητα παρέμβασης στα δρώμενα του Δήμου μας με αρθρογραφία και σχολιασμό στα κοινωνικά δίκτυα.

mechanical adv 2021

Μία έντονη προσωπικότητα που έχει υπογράψει με τον δικό του τρόπο πολλά από όσα έχουν δημιουργηθεί στον Δήμο Αγίου Νικολάου.

apostolakis adv 2

*** Η συνέντευξη δόθηκε στα γραφεία του CNA News στον Αγιο Νικόλαο, τηρώντας όλα όσα προβλέπονται για την προστασία από τον Covid-19.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble