Nbaxevanis

Europlan
KOSA
WEB TVΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 2023

Αγιος Νικόλαος: Ο Θωμάς Χαριτάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του | +Video

DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
ΜΗΛΟ

Σε σημερινή του συνέντευξη τύπου ο Θωμάς Χαριτάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την διεκδίκηση του δήμου Αγίου Νικολάου στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

NOVA

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Με τη σημερινή συνέντευξη τύπου, θέλουμε να σας γνωστοποιήσουμε την απόφασή μας να διεκδικήσουμε τη Δημοτική Αρχή στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Είναι μια απόφαση, που πήρε μια ομάδα ανθρώπων, μετά από πολλή σκέψη και με αίσθημα ευθύνης, απέναντι στον τόπο και στους συνδημότες μας.

Φιλοδοξία μας είναι η διαχείριση των θεμάτων του δήμου μας, με υπευθυνότητα, εργατικότητα, διαφάνεια και προπάντων με ταπεινότητα και σεβασμό στους Δημότες.

Mechanical Solutions

Οι βασικές αρχές και οι προγραμματικές μας θέσεις οι οποίες αυτό το διάστημα διαμορφόνωνται, πιστεύουμε ακράδαντα, ότι ανταποκρίνονται στις ανάγκες του τόπου και τις προσδοκίες των συνδημοτών μας.

Στόχος μας το επόμενο διάστημα, είναι να ξεκινήσουμε έναν ουσιαστικό και ειλικρινή διάλογο με την κοινωνία και τους φορείς του Δήμου μας από άκρη σε άκρη.

Ζητάμε από εσάς τους συνδημότες μας, τη στήριξή σας, καθώς και την ενεργή συμμετοχή σας στην προσπάθειά μας για ένα καλύτερο αύριο. Ζητάμε από εσάς, τη νέα γενιά να βγείτε μπροστά και με την φρεσκάδα και τις καινοτόμες ιδέες και δράσεις σας, να βοηθήσετε να πάμε τον Δήμο μας ψηλότερα.

Οι εκλογές αυτές θα έχουν ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Θα υπάρξει αλλαγή γενιάς στο τιμόνι του Δήμου. Ή αλλιώς, επιβάλλεται να υπάρξει αλλαγή γενιάς, μιας και ακούγονται διάφορα ονόματα που ίσως προσπαθήσουν ξανά να ζητήσουν την εμπιστοσύνη σας. Σεβόμαστε και τιμούμε όλους αυτούς που υπηρέτησαν τον Δημότη από τη θέση του Δημάρχου αλλά και από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου. Ολοι προσέφεραν σε αυτό τον τόπο, άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο. Είναι όμως ώρα, η σκυτάλη να αλλάξει χέρια και να περάσει στην επόμενη γενιά, η οποία θα χαράξει τις νέες στρατηγικές και θα ανοίξει νέους δρόμους για το μέλλον αυτού του τόπου.

Επίσης, πρέπει να γίνει κατανοητό, ότι οι εκλογές αυτές θα έχουν καθαρά αυτοδιοικητικό χαρακτήρα. Τα πολιτικά κόμματα και οι ιδεολογίες, πρέπει να περάσουν σε δεύτερη μοίρα. Άλλωστε σε λίγες μέρες θα κληθούμε να αποφασίσουμε ποια κυβέρνηση θέλουμε. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι μια διαδικασία ευθύνης απέναντι στον τόπο και τους δημότες του. Μια διαδικασία ευθύνης απέναντι στα παιδιά μας, απέναντι στις επόμενες γενιές.

Το τιμόνι του Δήμου πρέπει να περάσει σε χέρια ανθρώπων, οι οποίοι μπορούν και ξέρουν να ακούν τους δημότες. Που μπορούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις εκείνες, μέσα από τις οποίες θα προκύψουν ευρύτερες συνεργασίες, κλίμα σύνθεσης και συναίνεσης. Συνεργασίες με την εκάστοτε Κυβέρνηση, την Περιφέρεια, τους Δήμους, την Εκκλησία και γενικότερα όλους τους φορείς του τόπου μας.

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να βγει μπροστά, να ξεκινήσει συζητήσεις με τα διοικητικά συμβούλια φορέων και συλλόγων, με τα εκλεγμένα μέλη των τοπικών συμβουλίων, να ακούσει, να καταγράψει τα προβλήματα που τους απασχολούν και να συνδιαμορφώσει μαζί τους το πρόγραμμα με βάση το οποίο θα πορευτεί την επόμενη πενταετία. Βασικό ζητούμενο, είναι η καταγραφή αλλά και η ιεράρχηση των προβλημάτων κάθε δημοτικού διαμερίσματος, ώστε να γίνει σωστός προγραμματισμός στη διευθέτηση τους.

Οδηγός μας, θα είναι η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει το προηγούμενο διάστημα μέσα από την ενασχόλησή μας με τα κοινά και η διάθεση προσφοράς στον τόπο. Κυρίαρχο χαρακτηριστικό μας το πνεύμα της ομαδικότητας. Πιστεύουμε στην ΟΜΑΔΑ. Δήμαρχος χωρίς ικανούς συνεργάτες δεν μπορεί να είναι αποτελεσματικός.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤO ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Το ψηφοδέλτιό μας θα είναι υπερκομματικό, πολυσυλλεκτικό, απαρτιζόμενο από ικανά και έντιμα πρόσωπα από όλους τους επαγγελματικούς, κοινωνικούς, επιστημονικούς χώρους και όλες τις ηλικιακές ομάδες. Πρέπει επίσης να τονίσουμε, ότι πέραν των ανθρώπων που θα συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία, υπάρχει μια δυναμική ομάδα, η οποία εμπνευσμένη από το όραμα και τη διάθεσή μας για προσφορά στον τόπο, δηλώνει παρούσα προκειμένου να συνδράμει με όλες τις δυνάμεις της, εθελοντικά την επόμενη μέρα σε  όλες τις προκλήσεις και τους στόχους που θα θέσουμε ως δημοτική αρχή. Άνθρωποι καταξιωμένοι που θα δώσουν στη δημοτική μας αρχή την ανάλογη ώθηση για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Η συμμετοχή μου τα τελευταία χρόνια σε θέσεις ευθύνης, ως Αντιδήμαρχος, ως Πρόεδρος ή απλό μέλος σε πολλά διοικητικά συμβούλια σε επίπεδο Κρήτης, μου δίνει το δικαίωμα να πιστεύω ότι ως επικεφαλής της ομάδας που διαμορφώνεται δυναμικά, μπορώ να προσθέσω κάποια λιθαράκια στην περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου μας. Ενός τόπου ευλογημένου, που σε πείσμα κάποιων καλοθελητών, αναπτύσσεται συνεχώς προσελκύοντας κάθε χρόνο επενδύσεις μερικών εκατομμυρίων.

Σας καλώ λοιπόν να στηρίξετε την προσπάθειά μας, με τη συμμετοχή σας στη συνδιαμόρφωση του προγράμματός μας, ώστε να διασφαλίσουμε τις προϋποθέσεις, να διασφαλίσουμε τις συνθήκες για έναν Δήμο κοινωνικά δίκαιο, σύγχρονο, πρωτοπόρο, με αναπτυξιακό προσανατολισμό που θα έχει πάντα στο επίκεντρο, τους Δημότες και τις ανάγκες τους.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να πετύχουμε.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ οφείλουμε να φτιάξουμε τον Δήμο που αγαπάμε, τον Δήμο που ονειρευόμαστε, τον Δήμο που μας αξίζει.

Εμείς, δεσμευόμαστε να δουλέψουμε σκληρά, με συνέπεια, μεθοδικότητα και αποφασιστικότητα για να φέρουμε τον τόπο μας εκεί που πραγματικά του αξίζει.

Στην ΚΟΡΥΦΗ.

Θωμάς Νικ. Χαριτάκης

Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Νικολάου


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο