ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
TECH & SCIENCE

Αυτές είναι οι χώρες με το πιο ακριβό Ίντερνετ στον κόσμο

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Μπορεί 4,66 δισ. άτομα να έχουν πρόσβαση στο Ίντερνετ, ωστόσο, η τιμή του διαφέρει από χώρα σε χώρα, αγγίζοντας ακόμη και τα 364 ευρώ τον μήνα.

Όπως αναφέρει έκθεση της comparethemarket, το Ίντερνετ φτάνει περίπου τα 364 ευρώ τον μήνα στην Αιθιοπία, όπου και καταγράφεται το υψηλότερο κόστος. Ακολουθούν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με περίπου 84,84 ευρώ. Στη συνέχεια βρίσκονται το Κατάρ (76,68 ευρώ), η Ζιμπάμπουε (68,93 ευρώ) και το Ομάν (65,32 ευρώ).

“ΧΡΥΣΟΣ

Σύμφωνα με την λίστα, το φθηνότερο Ίντερνετ έχει η Ουκρανία με περίπου 5,20 ευρώ το μήνα και ακολουθεί η Ρωσία με κόστος σχεδόν 6 ευρώ και η Ρουμανία με περίπου 7,50 ευρώ.

Στις 110 χώρες, που εξετάστηκαν, η Ελλάδα βρίσκεται στην 49η θέση με το μέσος κόστος να φτάνει 32,97 ευρώ. Συγκριτικά με τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη, η χώρα μας είναι στην 15η θέση της λίστας με τις πιο ακριβές χώρες για πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

“IN_AND_OUT


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button