Αθλητισμός

ΠΟΑΝ | Ο διασυλλογικός αγώνας ορεινής ποδηλασίας

Το Σάββατο 29 Ιουνίου, διεξήχθη στην περιοχή του λόφου Αγίου Χαραλάμπου, διασυλλογικός αγώνας ορεινής ποδηλασίας, (Μ.Τ.Β)  με αρκετές συμμετοχές από όλους σχεδόν τους αθλητικούς συλλόγους ποδηλασίας Κρήτης με την διοργάνωση του ΠΟΑΝ.

Ο αγώνας αυτός  είχε οριστεί από το απερχόμενο προεδρείο, και το νέο προεδρείο έκρινε σκόπιμο να πραγματοποιηθεί για λόγους αγωνιστικούς και φερεγγυότητας του σωματείου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Κατά την προετοιμασία του αγώνα, και λόγω περιορισμών covid το γεγονός αυτό δεν έγινε ευρύ γνωστό τόσο στα μέλη όσο και στους φίλους του Συλλόγου, όπως πληροφορηθήκαμε.

Ζητάμε συγνώμη από όλα τα μέλη και φίλους του Συλλόγου μας, γα την μη έγκυρη ή και καθόλου ενημέρωση σε μερικά από αυτά, σχετικά με τον αγώνα,  με αποτέλεσμα να μην παρευρεθούν.


Σε καμία περίπτωση το παραπάνω δεν έγινε με δόλο ή σκοπιμότητα, ώστε να παραμεριστούν κάποια από τα μέλη μας, αλλά οφείλεται καθαρά σε δική μας απροσεξία και παράλειψη και υποσχόμαστε να μην ξανασυμβεί στο μέλλον.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Ζητάμε την κατανόηση σας και μια μικρή πίστωση χρόνου ώστε να τακτοποιηθούν κάποιες σημαντικές εκκρεμότητες του Συλλόγου.  Ο Σύλλογος είναι ανοικτός σε όλους και όλοι σας είστε απαραίτητοι  και υπολογίσιμοι.  Στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση και πάλι συγνώμη αν άθελα μας στεναχωρήσαμε κάποιους.

Για τον παραπάνω λόγο αποφασίστηκε να δημιουργηθεί εκ νέου επικαιροποιημένη βάση δεδομένων με όλα τα στοιχεία των μελών – φίλων.  ( Τηλ επικοινωνίας – Email – Προφίλ facebook – Instagram κτλ)

Τα στοιχεία σας θα διατηρηθούν τηρώντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες  ώστε να εναρμονίζονται με τον νόμο περί προσωπικών δεδομένων.

Η συλλογή των στοιχείων  γίνεται από τον Πρόεδρο κο Μανώλη Δημήτριο και  τον Γραμματέα  του Συλλόγου κο Κονταξάκη Δημήτριο, είτε με αποστολή email .

Τηλ επικοινωνίας  :

Μανώλης Δημήτριος  : 6948304378

Κονταξάκης Δημήτριος  :  6973565702

Email : poagnikolaou@gmail.com

 

Εκ του Προεδρείου του Ποδηλατικού Ομίλου Αγίου Νικολάου


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button