ΣΠΟΡ

Mirabello Gran Fondo 2017

Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, στην περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου Κρήτης, έγινε το 1ο MIRABELLO GRAN FONDO και MEDIO FONDO ως κοινή προσπάθεια των Π.Ο.Α.Ν., Π.Ο.Νεάπολης «Δρήρος» και Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν.

Μια πολύ όμορφη μέρα, 80 ποδηλάτες, κυρίως από την Κρήτη, απόλαυσαν την περιοχή του Μιραμπέλλου σε μια απαιτητική αλλά και πανέμορφη διαδρομή. Το MIRABELLO GRAN FONDO ήταν ένα πραγματικό Gran Fondo, μια ποδηλατική διοργάνωση για όλους. Δεν ήταν αγώνας -αν και  χρονομετρήθηκαν 2 αναβάσεις (5,9km, 262m, 4,4% και 4,2km, 241m, 5,5% )- αλλά διαδρομή ποδηλατικού τουρισμού σε δρόμους χαμηλής κίνησης  στην περιοχή του δήμου Αγίου Νικολάου.

caffeine adv2020b

Η διαδρομή (126km 2600m) ήταν όλη σηματοδοτημένη και υπήρχαν σταθμοί τροφοδοσίας-υδροδοσίας. Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν και όσους βοήθησαν στο MIRABELLO GRAN FONDO.  Για το Φθινόπωρο του 2018 υποσχόμαστε ένα Gran Fondo ακόμα καλύτερο!

neratzoulis neo

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button