ΕΛΛΑΔΑ

Παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ ο Μιχάλης Καρχιμάκης

Την παραίτησή του από το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής ο Μιχάλης Καρχιμάκης, έπειτα και από την επίσημη ανακοίνωση του νέου πολιτικού φορέα από τον Γιώργο Παπανδρέου.

«Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Γιώργου Παπανδρέου παραιτούμαι από το ΠΑΣΟΚ» επεσήμανε χαρακτηριστικά στη δήλωσή του και αφήνει αιχμές κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου:

«Μετά την ανατροπή του εκλεγμένου πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, υπήρξε η απόλυτη ενσωμάτωση του ΠΑΣΟΚ σε συντηρητικές πολιτικές.

Ταυτόχρονα, ένα κίνημα μετατράπηκε, σε ενός ανδρός Αρχή.

Δυστυχώς, όλα τα παραπάνω δεν μου αφήνουν άλλη επιλογή, πέραν της παραίτησης από τα όργανα του κόμματος που υπηρέτησα με συνέπεια επί 40 χρόνια, από το 1974, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο μόνος τρόπος να εμπνεύσουμε πάλι τον κόσμο, να δώσουμε όραμα χειροπιαστό και πραγματοποιήσιμο, είναι να συγκρουστούμε με όποια κέντρα αποτέλεσαν και αποτελούν τροχοπέδη για την Ελλάδα της ελπίδας.

Δυστυχώς, τις συγκρούσεις αυτές, η σημερινή ηγετική ομάδα, ούτε ήταν ούτε είναι διατεθειμένη να τις κάνει.

Ήρθε η ώρα να ΠΑΜΕ μπροστά».

Σημειώνεται πως ο κ. Καρχιμάκης θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές με το κόμμα του πρώην πρωθυπουργού στη Β’ Αθήνας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close