ΕΛΛΑΔΑ

Παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ ο Μιχάλης ΚαρχιμάκηςΤην παραίτησή του από το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής ο Μιχάλης Καρχιμάκης, έπειτα και από την επίσημη ανακοίνωση του νέου πολιτικού φορέα από τον Γιώργο Παπανδρέου.

«Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Γιώργου Παπανδρέου παραιτούμαι από το ΠΑΣΟΚ» επεσήμανε χαρακτηριστικά στη δήλωσή του και αφήνει αιχμές κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου:

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

«Μετά την ανατροπή του εκλεγμένου πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, υπήρξε η απόλυτη ενσωμάτωση του ΠΑΣΟΚ σε συντηρητικές πολιτικές.

Ταυτόχρονα, ένα κίνημα μετατράπηκε, σε ενός ανδρός Αρχή.

swell adv 2021

Δυστυχώς, όλα τα παραπάνω δεν μου αφήνουν άλλη επιλογή, πέραν της παραίτησης από τα όργανα του κόμματος που υπηρέτησα με συνέπεια επί 40 χρόνια, από το 1974, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Ανδρέα Παπανδρέου.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Ο μόνος τρόπος να εμπνεύσουμε πάλι τον κόσμο, να δώσουμε όραμα χειροπιαστό και πραγματοποιήσιμο, είναι να συγκρουστούμε με όποια κέντρα αποτέλεσαν και αποτελούν τροχοπέδη για την Ελλάδα της ελπίδας.

Δυστυχώς, τις συγκρούσεις αυτές, η σημερινή ηγετική ομάδα, ούτε ήταν ούτε είναι διατεθειμένη να τις κάνει.

Ήρθε η ώρα να ΠΑΜΕ μπροστά».

Σημειώνεται πως ο κ. Καρχιμάκης θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές με το κόμμα του πρώην πρωθυπουργού στη Β’ Αθήνας.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button