Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΕΛΛΑΔΑ

ΟΠΑΠ: Πώς αλλάζει το Τζόκερ – Σταθερό στις 100.000 ευρώ το δεύτερο έπαθλο

BOX CAFE
DROP Palermo TECH HUB

Στην ανανέωση του δημοφιλέστερου αριθμοπαιχνιδιού που διεξάγεται μέσω κληρώσεων, του Τζόκερ προχωρά μέσα στο επόμενο διάστημα ο ΟΠΑΠ με στόχο να θωρακίσει τη δυναμική του ενόψει και της άφιξης του Eurojackpot, το οποίο αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στην ελληνική αγορά στο πρώτο εξάμηνο της νέας χρονιάς.

“Θεωρούμε ότι η δεδομένη χρονική συγκυρία είναι η κατάλληλη για να αναβαθμιστεί το Τζόκερ, λαμβάνοντας υπόψη το επερχόμενο λανσάρισμα του Eurojackpot στα πρακτορεία ΟΠΑΠ”, σημείωσε ο διευθύνον σύμβουλος του οργανισμού, Γιαν Κάρας στο πλαίσιο της χθεσινής τηλεδιάσκεψης για την ενημέρωση των θεσμικών αναλυτών με αφορμή τη δημοσίευση των οικονομικών αποτελεσμάτων ενιαμήνου.

Mechanical Solutions

Τι φέρνει το ανανεωμένο Τζόκερ

Σύμφωνα, με τον κ. Κάρας, οι παίκτες θα συνεχίσουν να έχουν τη δυνατότητα να κερδίζουν μερικά εκατομμύρια ευρώ με το τζακ ποτ, ωστόσο πλέον θα ξεκινά από το 1 εκατ. ευρώ και όχι από τις 600.000 ευρώ που είναι σήμερα. Επιπλέον, μια ακόμη βασική αλλαγή, που έρχεται αφορά στο δεύτερο χρηματικό έπαθλο, το οποίο πλέον θα είναι σταθερό και θα ανέρχεται σε 100.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι ανεξαρτήτως με τον αριθμό των νικητών, ο παίκτης του δεύτερου επάθλου θα κερδίζει 100.000 ευρώ.

“Η συγκεκριμένη αλλαγή θα οδηγήσει το Τζόκερ σε νέα επίπεδα καθώς αναμένεται να φέρει εκατοντάδες νικητές των 100.000 ευρώ κάθε χρόνο”, επεσήμανε ο κ. Κάρας, λέγοντας παράλληλα ότι το συγκεκριμένο ποσό θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό για την συντριπτική πλειοψηφία των πελατών του ΟΠΑΠ, όπως έδειξε πρόσφατη έρευνα του οργανισμού.

Η άφιξη του Eurojackpot

Αναφερόμενος, τώρα, στο Eurojackpot, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ υπογράμμισε ότι πρόκειται για μια διαφορετική πρόταση καθώς υπόσχεται κέρδη εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ με τον παίκτη να “αγοράζει ένα εισιτήριο στο όνειρο για ένα υψγλο χρηματικό έπαθλο, το οποίο μπορεί να του αλλάξει ριζικά τη ζωή, γνωρίζοντας, ωσρόσο, ότι οι  πιθανότητες να κερδίσει είναι αρκετά πιο περιορισμένες”.  Αντίθετα, η αντίληψη για το νέο Τζόκερ θα εστιάσει στις μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσει κάποιος το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 100.000 ευρώ.

Εκτός, όμως, από το Τζόκερ, να σημειωθεί ότι ο όμιλος βρίσκεται σε φάση υλοποίησης μιας γενικότερης μεταμόρφωσης του χαρτοφυλακίου των αριθμοπαιχνιδιών που διεξάγονται μέσω κληρώσεων και σε αυτή την κατεύθυνση πρόσφατα προηγήθηκε η επανατοποθέτηση του ΛΟΤΤΟ ως παιχνίδι μηνιαίων καταβολών κερδών.

Να σημειωθεί ότι τα οικονομικά αποτελέσματα ενιαμήνου επέδειξαν ανθεκτικότητα χάρη στην ανάπτυξη τόσο των retail δραστηριοτήτων όσο και στις επιδόσεις στο online κανάλι. Η διοίκηση του ΟΠΑΠ αναθεώρησε το guidance για τα EBITDA, εκτιμώντας ότι για το σύνολο του 2023 θα διαμορφωθούν στα 720-740 εκατ. ευρώ.

Θυμίζουμε ότι τα αποτελέσματα του γ΄ τριμήνου επηρεάστηκαν από την έλλειψη μεγάλων τζακ ποτ σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, τις επιπτώσεις των μεγάλων φυσικών καταστροφών σε διάφορες περιοχές της χώρας και την ασυνήθιστα υψηλή μεταβλητότητα στον αθλητικό στοιχηματισμό και την έλλειψη μεγάλων αθλητικών γεγονότων.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button