Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: «Ο Μπάμπης είχε ανοιχτό το κινητό του για να ακούγεται η συνομιλία με τον κρεοπώλη»

«Ο Μπάμπης παγιδεύτηκε», επιμένει ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης και τονίζει ότι ο 50χρονος κρεοπώλης «σε κάθε καινούργια κατάθεση έλεγε και κάτι διαφορετικό»

BOX CAFE
DROP Palermo TECH HUB

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, μετά την προφυλάκιση του 50χρονου κρεοπώλη.

Ο βασικός κατηγορούμενος συνεχίζει να κρατά σκληρή στάση και να αρνείται πεισματικά την εμπλοκή του στη δολοφονία του νεαρού άντρα, ενώ οι έρευνες στο Ευηνοχώρι, που βρέθηκε η σορός του 31χρονου, βρίσκονται σε εξέλιξη με στόχο να βρεθεί το κινητό του τηλέφωνο και το φονικό όπλο.

Mechanical Solutions

Ωστόσο, υπάρχει ένα στοιχείο, που δείχνει ότι αυτά μπορεί να βρίσκονται και μέσα στην πόλη του Μεσολογγίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το MEGA, τα κινητά τηλέφωνα «μίλησαν» και αυτό του Μπάμπη φαίνεται να δίνει μία ένδειξη και να έχει μεταφέρθει μετά τη δολοφονία.

Έτσι όλα τα στοιχεία συντείνουν στο να πετάχτηκε το κινητό του θύματος σε άλλο σημείο από εκείνο που βρέθηκε η σορός του, κι αυτό το σημείο μάλλον είναι στην πόλη του Μεσολογγίου.

Επιπλέον, φαίνεται κίνηση και άλλων ατόμων στην επίμαχη περιοχή από τις κεραίες κινητών τηλεφώνων.

«Ο Μπάμπης παγιδεύτηκε»

Ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, μιλώντας στην ΕΡΤ, τόνισε ότι είναι σημαντικό να βρεθεί το κινητό του Μπάμπη, καθώς φαίνεται να ήταν ανοιχτό σε εφαρμογή για να ακούγεται η συνομιλία του με τον 5οχρονο κρεοπώλη.

Παράλληλα, σημείωσε ότι ήδη στη φαρέτρα των ερευνών υπάρχει η σορός, η οποία μπορεί να «μιλήσει» και να συμπληρώσει πολλά τετράγωνα του παζλ.

«Εάν βρεθεί και το όπλο και το τηλέφωνο επίσης θα είναι πολύ σημαντικά. Και βέβαια έχουμε και κάτι πολύ σημαντικό. Εδώ επιβεβαιωνόμαστε όσοι λέμε από την πρώτη μέρα ότι ο Μπάμπης παγιδεύτηκε. Γιατί έχει αποδειχθεί από την άρση του απορρήτου ότι το τηλέφωνο του Μπάμπη κατά τη διάρκεια της διαδρομής που ήταν μαζί με τον φερόμενο ως δράστη, που είναι έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού, ήταν σε συνεδρία, ήταν ανοιχτή η γραμμή σε κάποια εφαρμογή», είπε ο κ. Τσούκαλης.

«Το ότι πέρασαν πολλές μέρες από τον θάνατό του, δεν μας βοηθάει στην ανεύρεση γενετικού υλικού, αλλά δεν είναι και απαγορευτικές οι μέρες»

Και εξήγησε: «Αυτό σημαίνει ότι ο Μπάμπης το είχε ανοιχτό για να ακούει κάποιος χωρίς να το αντιληφθεί ο κρεοπώλης, ο οποίος όταν ρωτήθηκε από τον ανακριτή και από τις διωκτικές αρχές αν είχε το τηλέφωνό ο Μπάμπης, είπε “δεν ξέρω, δεν το είδα”. Που σημαίνει ότι η συνεδρία την οποίαν είχε ο Μπάμπης δεν ήταν για να μιλάει ο Μπάμπης, απλώς το είχε ανοιχτό για να ακούγεται η συνομιλία”».

Όσον αφορά στο τρίτο άτομο, το οποίο ήταν σε αυτή τη συνομιλία, ο ίδιος σημείωσε: «Υπάρχει κι ένα άτομο το οποίο είναι μέσα στον πυρήνα της παρέας, το οποίο δεν έχει καταθέσει ακόμη. Ενδεχομένως να είναι αυτό, ενδεχομένως και κάποιο άλλο. Πάντως, αν ήταν έτσι ανοιχτή η γραμμή του Μπάμπη με κάποια εφαρμογή, το άτομο αυτό θα πρέπει να είναι άτομο εμπιστοσύνης του Μπάμπη».

Αναφερόμενος στη σορό, ο κ. Τσούκαλης υπογράμμισε ότι όσο κι αν έχουν περάσει οι μέρες και όσο ιδιαίτερες κι αν ήταν οι συνθήκες στην περιοχή από υγρασία, θα μπορέσουν να υπάρξουν στοιχεία και από το DNA.

«Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και άλλα συντριπτικά στοιχεία. Τα ψέματα και οι αντιφάσεις στις οποίες έπεσε ο 50χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος σε κάθε καινούργια κατάθεση έλεγε και κάτι διαφορετικό», πρόσθεσε.

«Υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να βρεθεί γενετικό υλικό»

Στα ευρήματα που μπορεί να προκύψουν μετά την ανεύρεση της σορού του άτυχου Μπάμπη αναφέρθηκε και ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, μιλώντας στο MEGA.

«Είναι σημαντικό ότι βρέθηκε σορός και η όποια αλλαγή στο κατηγορητήριο επηρεάζεται και από αυτό το δεδομένο. Έχουμε μία σορό που «μιλάει» και στοιχειοθετεί μια εγκληματική ενέργεια με συγκεκριμένο τρόπο, μία καραμπίνα με συγκεκριμένα φυσίγγια. Έχουμε και πληροφορίες για συγκεκριμένη απόσταση μεταξύ δράστη και θύματος», είπε αρχικά.

Και συνέχισε ο κ. Λέων: «Το ότι πέρασαν πολλές μέρες από τον θάνατό του, δεν μας βοηθάει στην ανεύρεση γενετικού υλικού, αλλά δεν είναι και απαγορευτικές οι μέρες. Υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να βρεθεί DNA στα νύχια του θύματος, στα ρούχα του και επίσης να βρεθεί DNA και άλλα στοιχεία που να μας παραπέμπουν σε δράστη ή δράστες στον χώρο του εγκλήματος».


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button