Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Η διάλυση-ιδιωτικοποίηση του Ε.Σ.Υ από την κυβέρνηση της Ν.Δ. και η επικινδυνότητα των δηλώσεων για τα Σκόπια του κ Κασσελάκη

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB

Η μεγαλύτερη κοινωνική κατάκτηση της μεταπολίτευσης  , το Εθνικό Σύστημα Υγείας , καταρρέει . Από όλα , σχεδόν ,  τα νοσοκομεία γιατροί κρίσιμων ειδικοτήτων υποβάλλουν παραιτήσεις. Ελλείψεις  σε εξοπλισμό , σε αναλώσιμα , σε νοσηλευτικό  και βοηθητικό προσωπικό , οδηγούν τα νοσηλευτικά ιδρύματα σε υπολειτουργία.

Οι γερασμένες  υποδομές  είναι αδύνατο να ανταποκριθούν στις στοιχειώδεις ανάγκες των ασθενών. Η όποια λειτουργία  οφείλεται στην αυταπάρνηση  των λειτουργών της υγείας. Δεν είναι αυτό το ΕΣΥ του αείμνηστου Γεώργιου Γεννηματά , δεν είναι η ποιότητα υπηρεσιών Υγείας που οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ   παρέδωσαν στο λαό. Νέα Δημοκρατία  και Σύριζα ευθύνονται για την πλήρη απαξίωση του!

NOVA

Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη  αντί να διαθέσει πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του Συστήματος Υγείας επέλεξε  την μερική ιδιωτικοποίηση  της Δημόσιας Υγείας και ίσως αυτό να είναι το πρώτο βήμα για την πλήρη ιδιωτικοποίηση.

Το ΠΑΣΟΚ κίνημα αλλαγής το οποίο  δημιούργησε  το ΕΣΥ , αγωνίζεται  για την βελτίωση των λειτουργιών του , την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης με περίσσεια αλαζονεία , αυτοεπαινείται για τις  επιδόσεις της κυβέρνησής του και ζητά την ψήφο των πολιτών στις Ευρωεκλογές , σαν επιβράβευση της πολιτικής του .

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Από την πλευρά του νέου Σύριζα του κ. Κασσελάκη , ο πρόεδρός  του, επιδίδεται σε ένα πολιτικά ανούσιο σόου  υπερ-αυτοπροβολής , κάνοντας δηλώσεις επί παντός επιστητού , κάποιες από τις οποίες εκθέτουν τα στελέχη της Κουμουνδούρου.

Πρόσφατα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κινήματος αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης   επισήμανε τις εθνικά επικίνδυνες δηλώσεις του κ. Κασσελάκη , περί άμεσης εισαγωγής προς ψήφιση στη Βουλή των Πρωτοκόλλων της Συμφωνίας των Πρεσπών , την ώρα που η νέα ηγεσία των Σκοπίων , με αλλεπάλληλες δηλώσεις , παραβιάζουν βασικές δεσμεύσεις  της Συμφωνίας. Μια τέτοια ενέργεια , σε αυτή την συγκυρία , θα ισοδυναμούσε με επιβράβευση της απαράδεκτης συμπεριφοράς  της ηγεσίας των Σκοπίων επισημαίνει  ο κ. Ανδρουλάκης .

Mechanical Solutions

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης  ,θα πρέπει να έχει την σοβαρότητα και την εμπειρία αυτού του αξιώματος και από ό,τι φαίνεται αυτές τις προϋποθέσεις δεν τις διαθέτει  ο κ. Κασσελάκης .

Το ΠΑΣΟΚ θα ξαναγίνει κίνημα-ποτάμι που θα σαρώσει όλα τα κακώς κείμενα. Σε κάθε γειτονιά,  συνομιλούμε με όλο τον ελληνικό λαό, για να  οικοδομήσουμε την Ελλάδα του μέλλοντος με συναινέσεις και ενότητα.

Τέρμα ο διχασμός που κάνει την Ελλάδα να είναι δεμένη στο παρελθόν. Εμείς επενδύουμε σε έναν λαό ενωμένο, περήφανο, σε μία γενιά με αξιοπρέπεια, χωρίς τα pass του κ. Μητσοτάκη και χωρίς τις διαδικτυακές συμμορίες που κάνουν τη νέα γενιά να απολαμβάνει την τοξικότητα και να μη στηρίζει τον ορθό λόγο.

Ο ορθός λόγος θα είναι το όπλο και το εφόδιο για τα ισχυρά ελληνόπουλα του μέλλοντος, για τη νέα γενιά. Αυτό το ΠΑΣΟΚ το έφτιαξαν οι νέοι, και θα το μεγαλώσουν ξανά οι νέοι, όπως έγινε στα ιδρυτικά μας χρόνια. Ως κίνημα και όχι ως κόμμα.

Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Λασιθίου


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button