ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στους 1.168 τόνους ανέρχεται το απόθεμα χρυσού της ΡωσίαςΣτους 1.168 τόνους ανέρχεται το απόθεμα χρυσού της Ρωσίας σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε χθες Πέμπτη το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΔΝΤ η Ρωσία αύξησε τα αποθεματικά της σε χρυσό για έκτο συνεχόμενο μήνα τον Οκτώβριο, όταν η Ουκρανία μείωσε τα αποθέματα χρυσού της κατά περισσότερο από ένα τρίτο τον ίδιο μήνα.

Για την Ουκρανία ο Οκτώβριος έληξε με απόθεμα 26 τόνους χρυσού, μειωμένο σε σχέση με τον Σεπτέμβριο κατά 14 τόνους, ενώ η Ρωσία η οποία διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα αποθέματα χρυσού στον κόσμο, πρόσθεσε το ίδιο διάστημα 18,9 τόνους, αυξάνοντας το συνολικό αποθεματικό της στους 1.168 τόνους.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Όπως υποστηρίζουν αναλυτές τα αποθεματικά χρυσού της Ρωσίας θα μπορούσαν να παρέχουν στο Κρεμλίνο μία ζωτική «δύναμη πυρός» στην προσπάθειά της να αντισταθμίσει την υποτίμηση που σημειώνει το ρούβλι.

Πάντως η τιμή του χρυσού δέχθηκε χθες νέες πιέσεις. Ειδικότερα, το συμβόλαιο χρυσού παράδοσης Δεκεμβρίου υποχώρησε κατά 3 δολάρια στα 1.190,9 δολάρια την ουγγιά στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης.

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button