ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Market Pass: Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου τα χρήματα στους δικαιούχους

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Από 1η Φεβρουαρίου ξεκινάει η κάρτα αγορών και μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου θα έχουν μπει τα χρήματα στους λογαριασμούς, ή στην άυλη κάρτα.

Οι 8.400.000 δικαιούχοι θα λάβουν από 22 έως 100 ευρώ τον μήνα», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Η κάρτα αγορών «ισχύει και για φιλοξενούμενους», σημείωσε ο κ. Παπαθανάσης. Στην αίτηση για το Market pass, συμπλήρωσε, συμπεριλαμβάνονται τα μέλη της οικογένειας και οι φιλοξενούμενοι. Παράλληλα υπενθύμισε ότι σε περίπτωση που οι δικαιούχοι επιλέξουν την κατάθεση σε λογαριασμό, θα υπάρχει 20% μείωση των χρημάτων.

“ΧΡΥΣΟΣ

«Στην κάρτα θα μπαίνουν κάθε μήνα τα χρήματα, έως το τέλος Φεβρουαρίου θα δουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους οι δικαιούχοι. Στον λογαριασμό θα κατατεθούν τα χρήματα στο τέλος Φεβρουαρίου για τρεις μήνες και στο τέλος Μαΐου για τους επόμενους τρεις μήνες», συμπλήρωσε ακόμη αναφερόμενος στο Market pass.

Οι αποζημιώσεις για το phishing

Ο κ. Παπαθανάσης αναφέρθηκε και στην αποζημίωση από τις τράπεζες των θυμάτων ηλεκτρονικής απάτης (phishing), με νέο νομοσχέδιο.

“IN_AND_OUT

«Βάζουμε μία δικλίδα ασφαλείας έως τα 1.000 ευρώ ώστε να προστατεύεται ο καταναλωτής. Βεβαίως, οι τράπεζες πρέπει να μεριμνήσουν ώστε να προστατεύσουν τη λειτουργία αυτού του συστήματος. Προστατεύουμε τους καταναλωτές, από τα 1.000 ευρώ και πάνω αποζημιώνονται από την τράπεζα. Είναι ένα δίκτυ προστασίας για να μην συμβαίνει αυτό», δήλωσε σχετικά.

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button