ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ηλεκτρικό ρεύμα: Μεγάλες μειώσεις από τους παρόχους για τον Φεβρουάριο

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Τεράστια μείωση στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος για τον Φεβρουάριο ανακοίνωσε η ΔΕΗ. Η πτώση σε σχέση με τα ισχύοντα τιμολόγια για τα νοικοκυριά αγγίζει το 60%.

Πιο συγκεκριμένα η ανταγωνιστική χρέωση για τις οικιακές καταναλώσεις έως 500 κιλοβατώρες είναι στα 0,199 ευρώ ανά κιλοβατώρα. Για τον Ιανουάριο το ίδιο τιμολόγιο είναι στα 0,489 ευρώ ανά κιλοβατώρα.

“ΧΡΥΣΟΣ

Για τις καταναλώσεις άνω των 500 κιλοβατώρων η ΔΕΗ ρίχνει το τιμολόγιο στα 0,211 ευρώ ανά κιλοβατώρα από 0,501 ευρώ ανά κιλοβατώρα.

Οι άλλοι πάροχοι

Σταδιακά τις επόμενες ώρες αναμένεται να αναρτήσουν τους τιμοκαταλόγους ρεύματος και οι υπόλοιποι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας.

“IN_AND_OUT

Η μεγάλη πτώση των τιμολογίων της ΔΕΗ αναμένεται να διαμορφώσει και το ύψος και των ανταγωνιστών της. Οι εκτιμήσεις θέλουν να ρίχνουν με τη σειρά τους τα τιμολόγια κάτω από τα επίπεδα των 0,199 ευρώ ανά κιλοβατώρα.

Οι επιδοτήσεις

Αξίζει να σημειωθεί πως με τέτοιο ύψος τιμών οι επιδοτήσεις του Ταμείου Ενεργειακής Μετάβασης αναμένεται να είναι πολύ χαμηλές.

Mechanical Solutions

Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας καθορίζει το ύψος των ενισχύσεων προς τα νοικοκυριά με τρόπο ώστε η τελική τιμή της κιλοβατώρας να έχει ένα εύρος από 0,14 έως 0,16 ευρώ ανά κιλοβατώρα.

Εκτός, βέβαια, λένε οι εκτιμήσεις κι αν προχωρήσει σε μεγαλύτερη επιχορήγηση προκειμένου οι τελικές χρεώσεις να γυρίσουν δύο χρόνια πίσω στα επίπεδα της άνοιξης του 2021.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button