Κυριακή, 18 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΚαρτ Ποστάλ | Πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρώτο επεισόδιο ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Καρτ Ποστάλ | Πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρώτο επεισόδιο ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Στην όμορφη Κρήτη «ταξίδεψε» σήμερα η εκπομπή «Φλερτ» εκει όπου γίνονται τα γυρίσματα της  τηλεοπτικής σειράς που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της διάσημης Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, «Καρτ ποστάλ».

Στην εκπομπή μίλησαν για τη σειρά ο γνωστός ηθοποιός, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος,  που πρωταγωνιστεί στο πρώτο επεισόδιο της μεγάλης αυτής παραγωγής καθώς και η Σοφία Παναγιωτάκη Διευθύντρια Παραγωγής της σειράς.

mechanical adv 2021

Τα γυρίσματα τις σειράς γίνονται στο Λασίθι, όπως αποκάλυψε η κ. Παναγιωτάκη, τονίζοντας πως “είμαστε όλοι πολύ θετικοί ότι όλα θα πάνε καλά” και πως “ελπίζουμε να μαγέψουμε το κοινό την επόμενη χρονιά”.

apostolakis adv 2

“Ζω πραγματικά κάτι πολύ όμορφο” είπε ο γνωστός ηθοποιός από την πλευρά του. “Νιώθω περήφανος που βρίσκομαι σε αυτή τη δουλειά” συμπλήρωσε και τόνισε πως και εκείνος θα δώσει το μικρό του λιθαράκι.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός “αποκάλυψε” κάποιες πληροφορίες για το ρόλο του. Όπως είπε θα υποδυθεί ένα Κρητικό που πάει να παντρευτεί αλλά η νύφη το σκάει με αποτέλεσμα να γεννηθεί μια βεντέτα…

Δείτε όλα όσα είπε ο ηθοποιός αλλά και η Διευθύντρια Παραγωγής της σειράς στο  “Φλερτ”

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble