ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ηράκλειο: Ιδρύεται η «Καμεράτα Κρήτης»

Ομόφωνα πέρασε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΠΑΝΑΛ η έγκριση για την κατάρτιση σχετικής μελέτης που στόχο έχει να δημιουργήσει μία νέα ορχήστρα για ολόκληρη την Κρήτη.

Η νέα ορχήστρα θα έχει τον τίτλο «Καμεράτα Κρήτης», που σημαίνει ότι θα αποτελείται από έγχορδα όργανα. Στο πλαίσιο της μελέτης αναμένεται να γίνουν οι διερευνήσεις σε επίπεδο όλων των δήμων για το πώς μπορεί να στελεχωθεί η συγκεκριμένη ορχήστρα, ενώ παράλληλα θα διερευνηθούν το έργο και οι τρόποι χρηματοδότησης της ορχήστρας.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η έγκριση της μελέτης, ανοίγει ουσιαστικά το δρόμο για την υλοποίηση του οραματικού σχεδίου δημιουργίας συμφωνικής ορχήστρας Κρήτης.

Μένει βέβαια να ελεγχθεί το αν και κατά πόσο υπάρχουν οι καλλιτέχνες σε επίπεδο Κρήτης που μπορούν να στελεχώσουν τη νέα ορχήστρα, αλλά και το ποιος θα είναι ο ρόλος της.

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button