Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΥπουργός Περιβάλλοντος | «Δεν θα χαθεί ούτε σπιθαμή Κρητικής γης»

Υπουργός Περιβάλλοντος | «Δεν θα χαθεί ούτε σπιθαμή Κρητικής γης»

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Τους αγρότες της Κρήτης αλλά και την τοπική κοινωνία που βρίσκεται σε αναβρασμό για το ζήτημα των δασικών χαρτών έσπευσε να καθησυχάσει ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας τονίζοντας χαρακτηριστικά «δεν θα χαθεί ούτε σπιθαμή Κρητικής γης».

«Πρέπει επιτέλους στη χώρα να αποκτήσουμε δασικούς χάρτες», υπογράμμισε ο υπουργός μιλώντας στο Mega. Ο κ. Σκρέκας υποστήριξε ότι υπάρχουν σφάλματα που εντάσσονται στους χάρτες που έχουν αναρτηθεί. «Αυτά τα σφάλματα εμείς θα τα διορθώσουμε χωρίς να ταλαιπωρηθούν οι πολίτες και χωρίς κόστος», σχολίασε.

mechanical adv 2021

Η παράταση δόθηκε για να γίνουν διορθώσεις στους χάρτες είπε ο υπουργός και τόνισε ότι δεν κινδυνεύει να χαθεί σπιθαμή κρητικής γης από ανθρώπους που νόμιμα την χρησιμοποιούν και την καλλιεργούν.

apostolakis adv 2

Πιο συγκεκριμένα είπε: «δεν κινδυνεύει να χαθεί σπιθαμή κρητικής γης από ανθρώπους που νόμιμα την χρησιμοποιούν και την καλλιεργούν».

Για τους δασικούς χάρτες μίλησε ο Τοπογράφος και Μηχανικός, Γ.Γ. ΤΕΕ, Ιωάννης Μαχίκας και εξήγησε τι μπορεί να κάνει κανείς αν χαρακτηριστεί το οικόπεδό του δασικός χάρτης. «Ο δασικός χάρτης αναδεικνύει τον χαρακτήρα», τόνισε και υποστήριξε πως μέσω του δασικού χάρτη διεκδικείται από ελληνικό δημόσιο εν δυνάμει κυριότητα. Ακριβώς γι’ αυτό οι αγρότες που επιδοτούνταν, σε περίπτωση που δεν αλλάξει ο χαρακτήρας, χάνουν τις επιδοτήσεις του.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble