ΚΡΗΤΗ

ΒΟΑΚ | Ανησυχία και επιφυλάξεις για την κατασκευή του οδικού τμήματος στη ΣητείαΈκτακτο δημοτικό συμβούλιο, συγκαλεί την Παρασκευή, ο δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης, με αφορμή τις εξαγγελίες για τον ΒΟΑΚ από τον Πρωθυπουργό, το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε μέσω του «Ράδιο Κρήτη» ο δήμαρχος Σητείας, μιλώντας στην εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη, η τοπική κοινωνία αλλά και οι φορείς της περιοχής δεν έχουν πειστεί ότι μπορεί να υλοποιηθεί το έργο από Παχειά Άμμο μέχρι Σητεία, όπως τουλάχιστον ανακοινώθηκε, διατηρώντας σοβαρές επιφυλάξεις καθώς ούτε και τα σχετικά κονδύλια είναι εύκολο να εξασφαλιστούν.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο δήμαρχος ζήτησε να βρεθεί ικανή χρηματοδότηση ώστε να εκπονηθούν οριστικές μελέτες, από τη στιγμή που υπάρχουν τέσσερις εγκεκριμένες μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, τονίζοντας ότι σε μία τέτοια περίπτωση δεν θα μπορεί να υπάρξει καμία δικαιολογία.

Στη συνεδρίαση της Παρασκευής, έχουν προσκληθεί εκτός από τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, αντιπροσωπεία της ΠΕΔ Κρήτης , στελέχη του ΟΑΚ και φυσικά οι βουλευτές του Λασιθίου και ο Λασιθιώτης Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης.

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Σχετικά άρθρα

Back to top button