Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΒαρδάκης για Δασικούς Χάρτες | «Να μην καταλήξουν τροχοπέδη της ανάπτυξης στη...

Βαρδάκης για Δασικούς Χάρτες | «Να μην καταλήξουν τροχοπέδη της ανάπτυξης στη χώρα μας»

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Με αφορμή την συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, με θέμα την ανάρτηση των δασικών χαρτών και τα προβλήματα που έχουν προκύψει, ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Σωκράτης Βαρδάκης δήλωσε:

«Η πρόσφατη ανάρτηση των Δασικών Χαρτών αναδεικνύει, για μια ακόμη φορά, την επιπολαιότητα των κυβερνητικών αποφάσεων, αναφορικά με ένα τόσο σημαντικό ζήτημα.

mechanical adv 2021

Για τον Νομό Ηρακλείου, η ανάρτηση των Δασικών Χαρτών, έρχεται μετά από μία μακρά περίοδο 40 ετών, κατά την οποία η χώρα μας ήταν υποχρεωμένη να προχωρήσει τις απαραίτητες διαδικασίες. Ένα έργο που είχε δρομολογηθεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με την  κύρωση των Δασικών Χαρτών να αγγίζει επί ημερών της το 55%, όταν μέχρι το 2015 ήταν μόλις στο 1%.

apostolakis adv 2

Ωστόσο, ο κ. Μητσοτάκης, αποφάσισε να ακυρώσει όλη την προηγούμενη δουλειά που είχε γίνει και να καταρτίσει βεβιασμένα και με απίστευτη προχειρότητα, νέους Δασικούς χάρτες, οι οποίοι εγκυμονούν τεράστιους κινδύνους για την πλειοψηφία των συμπολιτών μας.

Είναι θετικό ότι στο παραπέντε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σκρέκας, αναγνώρισε τα τεράστια προβλήματα, που προκύπτουν από την ανάρτηση των δασικών χαρτών. Έκανε ένα βήμα πίσω, υποσχόμενος ότι τα προβλήματα με τους δασικούς χάρτες θα λυθούν με συντονισμένες ενέργειες του Υπουργείου και των αρμόδιων υπηρεσιών.

Ο Υπουργός δεσμεύτηκε ότι η κυβέρνηση θα αναλάβει άμεσα διοικητικές και νομοθετικές πρωτοβουλίες για τη διόρθωση των σφαλμάτων στους δασικούς χάρτες. Μένει βέβαια να δούμε αν θα περάσει από τη θεωρία στην πράξη.»

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble