ΚΡΗΤΗ

Τρία διαφορετικά σενάρια για την χρήση της παραλιακής ζώνης ΣισσίουΣτην αποτύπωση της παραλιακής ζώνης  Σισσίου και στην διαμόρφωση τριών διαφορετικών σεναρίων για την χρήση της,  προχώρησε ο δήμος Αγίου Νικολάου, προκειμένου ν΄αντιμετωπιστούν ζητήματα που σχετίζονται με αυθαίρετες κατασκευές επί του αιγιαλού καθώς και  ζητήματα νομιμότητας που στην προκειμένη περίπτωση έχουν αναστατώσει συνολικά την περιοχή.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, ο οποίος είχε σήμερα πολύωρη συνάντηση με τους επιχειρηματίες του Σισσίου, παρουσίασε τις εναλλακτικές προτάσεις που συνέταξε η ειδική σύμβουλος του δήμου κ. Ίρις Περουλιού -Σεργάκη αναφορικά με την διαχείριση του θαλασσίου μετώπου (κοινόχρηστος χώρος),ενώ δεσμεύτηκε ότι εντός του επόμενου δεκαημέρου θα υπάρξει εκ νέου συνάντηση προκειμένου –με πιθανές διαφοροποιήσεις  που θα υπάρξουν- να διαμορφωθεί  η τελική πρόταση και ακολούθως να υποβληθεί αρμοδίως προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

«Πρόθεση του Δήμου, είναι να ολοκληρώσει το δυνατόν συντομότερο τη διαδικασία  αυτή, δήλωσε  ο κ. Ζερβός, γιατί όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε-εξήγησε-  «το μαχαίρι έχει φτάσει στο κόκκαλο», αφού υπάρχουν ζητήματα άμεσης καθαίρεσης  κατασκευών επί του αιγιαλού , άρα το ζήτημα είναι ιδιαιτέρως πιεστικό!

Ήδη η ειδική συνεργάτης του δήμου, έχει διαμορφώσει τρία σενάρια που αφορούν κυρίως στην χρήση παραλιακής ζώνης, στο ξήλωμα των κατασκευών, στην μετατροπή της  χερσονήσου σε πεζόδρομο καθώς και στην απαγόρευση της  κυκλοφορίας  των αυτοκινήτων, με στόχο την διευκόλυνση πεζών και καταστηματαρχών.

swell adv 2021

Προσδοκούμε άμεσα –τόνισε- να καταλήξουμε σ΄ένα σχέδιο διαχείρισης που θα δίνει την δυνατότητα στους επιχειρηματίες να εργάζονται στον χώρο τους, χωρίς προβλήματα νομιμότητας,  επιθυμώντας πρωτίστως ν΄αποσοβηθεί η κοινωνική αναστάτωση , που το προηγούμενο διάστημα υπήρξε.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button