Σάββατο, 12 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΣυνάντηση του δημάρχου Αγίου Νικολάου με τα μέλη του Συλλόγου Εστίασης και...

Συνάντηση του δημάρχου Αγίου Νικολάου με τα μέλη του Συλλόγου Εστίασης και Διασκέδασης για την ανάπλαση της λίμνης

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

“Διαπιστώνω ότι με τον διάλογο που έχει αναπτυχθεί τον τελευταίο καιρό,  υπάρχει σύγκλιση απόψεων με τους καταστηματάρχες στα περισσότερα θέματα, γεγονός που καταδεικνύει την ανάγκη της συγκεκριμένης παρέμβασης. Η μόνη ίσως διαφοροποίηση έγγειται στον τρόπο που προτείνουμε τη διαχείριση του χώρου στο πέταλο του λιμανιού, όπου η Δημοτική Αρχή θεωρεί ότι θα πρέπει να διευρυνθεί ο υφιστάμενος χώρος ώστε να υπάρξει η δυνατότητα να βλέπει κάποιος την Λίμνη, όταν στέκεται στην γέφυρα όπως συνέβαινε παλιά και καταργήθηκε με την ανοχή όλων των μέχρι σήμερα δημοτικών αρχών με τις κατασκευές που έχουν τοποθετηθεί.

Όμως και στο θέμα αυτό, αναμένεται να βρούμε κοινή συνισταμένη, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα θέμα αρχών που αφορά στα δεδομένα που προκύπτουν από τις αρχές των “Σχεδίων Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας”. Όπως γνωρίζουμε απαιτείται όλο και περισσότερος χώρος για την κίνηση των πεζών. Ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα για τα ζητήματα που που σχετίζονται με την οργάνωση του κοινόχρηστου χώρου. Μετά μάλιστα την σχετική απόφαση του Δ.Σ αναμένεται να προχωρήσουμε στην υλοποίηση του σχεδιασμού, πιθανότατα μετά την φετινή τουριστική περίοδο”.

mechanical adv 2021

Τα παραπάνω δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, με αφορμή την συνάντηση που είχε με τα μέλη του Δ.Σ. του “Συλλόγου Εστίασης και Διασκέδασης” αλλά και καταστηματάρχες της ανατολικής πλευράς της λίμνης.

apostolakis adv 2

Κατά την συνάντηση, εξετάστηκαν ζητήματα που σχετίζονται με τον επαναπροσδιορισμό των υπαίθριων χώρων, ενώ τέθηκε το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των συγκεκριμένων παρεμβάσεων.

zygos gif 2020b
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-