Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΚΡΗΤΗ

Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας για τη συνάντηση με Ανδρεαδάκη: «Πάρε πίσω τα εντέλλεσθε ή παραιτήσου αμέσως»

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
Europlan

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι Ενιαία Διοίκηση Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Λασιθίου είναι συνώνυμο με υποβάθμιση έως κατάργηση των Νοσοκομείων Ιεράπετρας και Σητείας.

Δεν θα κλείσει κανένα Νοσοκομείο διακηρύσσουν οι διοικούντες. Ταυτόχρονα 12 χρόνια τώρα, μεθοδεύουν τα φανερά πλέον σχέδια τους: Το ένα και μοναδικό Νοσοκομείο στον Νομό κι αυτό υποβαθμισμένο και μετατροπή των υπολοίπων σε δορυφορικές υγειονομικές ανθυπομονάδες του Αγίου Νικολάου μέχρι την τελική κατάργηση τους.

Mechanical Solutions

Ως εάν να απευθύνονται σε δεύτερης κατηγορίας μικρονοϊκούς πολίτες, εφαρμόζουν την μέθοδο του σιγά-σιγά μην μας πάρουν χαμπάρι. Ο βάτραχος που σιγοβράζει.

Όμως σας πήραμε χαμπάρι κύριοι. Γιατί οι επιπτώσεις της μεθοδολογίας σας είναι άμεσες στον λαό της Ανατολικής Κρήτης. Επιπτώσεις που είναι πολύ σημαντικές όχι μόνο για την ιδια την ανθρώπινη ζωή που θέτετε σε αμεσο κινδυνο και που ειναι και το είναι το σημαντικότερο, αλλά σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής και οικονομικής μας ζωής.

Δέσμιος αυτής της πολιτικής ο κύριος Ανδρεαδάκης, αγνοεί τις παλιές υποσχέσεις για ισότιμη ανάπτυξη των Νοσοκομείων του Νομού, αγνοεί τους κινδύνους που συνεπάγονται οι αποφάσεις του και όλες τις συνέπειες. Αγνοεί ότι Λασίθι δεν είναι μόνον ο Άγιος Νικόλαος. Χρησιμοποιεί ως επιχείρημα την έλλειψη ενδιαφέροντος από γιατρούς ειδικοτήτων, αγνοώντας ότι αυτό είναι αποτέλεσμα μιας πολιτικής που προσδοκά στην ουσιαστική κατάργηση του Ε.Σ.Υ. και την παραχώρηση του στους ιδιώτες μεγαλοεπενδυτές που κατά κύριο λόγο μας έρχονται από το εξωτερικό.

Οι άνθρωποι που σας επισκέφθηκαν χθες κύριε Ανδρεαδάκη, κουβαλούσαν τη συσσωρευμένη αγωνία του λαού της Νοτιοανατολικής Κρήτης, κουβαλούσαν συσσωρευμένα τα παράπονα για τη στάση και την πολιτική που ακολουθείς, κουβαλούσαν συσσωρευμένη αγανάκτηση για την αδιαφορία σου για τις συνθήκες που οδηγούν οι αποφάσεις σου τους υγειονομικούς στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας. Και ιδιαίτερα για τη συνάδελφο σου αναισθησιολόγο που ενδόμυχα επιθυμείς κάτω από το βάρος της ευθύνης και τη ψυχικής και σωματικής κόπωσης να μας εγκαταλείψει και να έρθει σε εσάς.

Γιατί διοικητής όλων των Νοσοκομείων του Νομού κύριε Ανδρεαδάκη, αποδεικνύεται πως δεν λογάσαι.

Οι άνθρωποι που σας επισκέφθηκαν ήθελαν μια απάντηση. Ήθελαν να ανακαλέσεις τα απαράδεκτα για την εποχή μας και για ελεύθερους πολίτες «εντέλλεσθε».

Υπήρξες άδικος με τις αποφάσεις σου κι ο τρόπος που διάλεξες για να υλοποιηθούν οι εντολές των αφεντικών σου σε εγκλώβισε σε αυτές.

Έχασες την ψυχραιμία σου να διοικήσεις και σήμερα είσαι υπόλογος για την απαράδεκτη συμπεριφορά σου.
Πάρε πίσω τα εντέλλεσθε ή παραιτήσου αμέσως.

Να γνωρίζουν όλοι, ότι ο λαός μας δεν θα σταματήσει να διεκδικεί τα δίκαια δικαιώματα του. Και εμείς έχουμε την υποχρέωση να είμαστε στο πλευρό του.

Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ
ΚΑΛΛΙΌΠΗ ΔΑΣΚΑΛΆΚΗ


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button