ΚΡΗΤΗ

Στις 20 Ιανουαρίου ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού στην ΚρήτηΤην ερχόμενη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου αναμένεται να ξεκινήσει ο εμβολιασμός των υγειονομικών της Κρήτης ενώ στις 20 του μήνα θα ξεκινήσει και ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού, όπως έχει ανακοινώσει και η κυβέρνηση.

Η διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη, η οποία βρέθηκε στο Παγκρήτιο Στάδιο όπου διενεργούνται rapid tests, με φόντο την άφιξη των εμβολίων νωρίς του πρωί στο νησί, τόνισε ότι τα εμβόλια που θα έρθουν στην Κρήτη θα είναι τόσα όσα χρειάζονται για να καλυφθεί σε πρώτη φάση ο εμβολιασμός των υγειονομικών.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ερωτηθείσα για τη συμμετοχή των υγειονομικών στον εμβολιασμό σημείωσε ότι το ποσοστό είναι ήδη μεγάλο και «αυξάνεται μέρα με τη ημέρα». Μάλιστα εκτίμησε ότι «όπως και στην εμβολιαστική κάλυψη για την Κρήτη, έτσι και στην κάλυψη για τον κορωνοϊό η Κρήτη θα κρατά τα πρωτεία».

Η διοικήτρια ανέφερε ότι τα νοσοκομεία του νησιού είναι «έτοιμα» να υποδεχθούν τα εμβόλια, με τα κατάλληλα ψυγεία για την αποθήκευσή τους αλλά και ότι τα τηλεφωνικά κέντρα είναι ήδη στελεχωμένα καθώς θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και απορίες από τους πολιτες.

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button