Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΣτις 20 Ιανουαρίου ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού στην Κρήτη

Στις 20 Ιανουαρίου ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού στην Κρήτη

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Την ερχόμενη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου αναμένεται να ξεκινήσει ο εμβολιασμός των υγειονομικών της Κρήτης ενώ στις 20 του μήνα θα ξεκινήσει και ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού, όπως έχει ανακοινώσει και η κυβέρνηση.

Η διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη, η οποία βρέθηκε στο Παγκρήτιο Στάδιο όπου διενεργούνται rapid tests, με φόντο την άφιξη των εμβολίων νωρίς του πρωί στο νησί, τόνισε ότι τα εμβόλια που θα έρθουν στην Κρήτη θα είναι τόσα όσα χρειάζονται για να καλυφθεί σε πρώτη φάση ο εμβολιασμός των υγειονομικών.

mechanical adv 2021

Ερωτηθείσα για τη συμμετοχή των υγειονομικών στον εμβολιασμό σημείωσε ότι το ποσοστό είναι ήδη μεγάλο και «αυξάνεται μέρα με τη ημέρα». Μάλιστα εκτίμησε ότι «όπως και στην εμβολιαστική κάλυψη για την Κρήτη, έτσι και στην κάλυψη για τον κορωνοϊό η Κρήτη θα κρατά τα πρωτεία».

apostolakis adv 2

Η διοικήτρια ανέφερε ότι τα νοσοκομεία του νησιού είναι «έτοιμα» να υποδεχθούν τα εμβόλια, με τα κατάλληλα ψυγεία για την αποθήκευσή τους αλλά και ότι τα τηλεφωνικά κέντρα είναι ήδη στελεχωμένα καθώς θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και απορίες από τους πολιτες.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble