Δευτέρα, 19 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΣητεία | Τοποθετήθηκε σύστημα διαχείρισης του στόλου των οχημάτων του Δήμου

Σητεία | Τοποθετήθηκε σύστημα διαχείρισης του στόλου των οχημάτων του Δήμου

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Παρουσία των αντιδημάρχων κ Νίκου Μακρυνάκη – Οικονομικών και κας Ελένης Πλατανάκη – Πρασίνου πραγματοποιήθηκε η τοποθέτηση συστήματος διαχείρισης του στόλου των οχημάτων του Δήμου.

Συνολικά 47 οχήματα εφοδιάστηκαν με τον απαραίτητο ψηφιακό εξοπλισμό ο οποίος θα συνοδεύει το κάθε όχημα κατά την έξοδο του από το μηχανοστάσιο του Δήμου.

mechanical adv 2021

Η νέα αυτή εφαρμογή θα δώσει τη δυνατότητα στις υπηρεσίες να αυξήσουν την παραγωγικότητα τους, και να μειώσουν τα λειτουργικά τους έξοδα, ενισχύοντας, παράλληλα, την ασφάλεια των οδηγών και των οχημάτων τους.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble