ΚΡΗΤΗ

Σίσι: Ενα λειτουργικό σχολείο θα έχουν στο εξής οι μαθητέςΟλοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι (21/12) η τσιμεντώστρωση στον αύλειο χώρο του Δημοτικού σχολείου Σισίου – έργο – που αναμένεται να διευκολύνει την πρόσβαση μαθητών και εκπαιδευτικών στο σχολικό συγκρότημα και να συμβάλει  στην ανάπτυξη αθλητικών δραστηριοτήτων.

Όπως έκανε γνωστό ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Κώστας Καστελλιανάκης, ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, υλοποιείται με την τσιμεντόστρωση της αυλής του σχολείου (330 τ.μ βιομηχανικό μπετόν), την μελέτη της οποίας ανέλαβε το τμήμα συντήρησης και κατασκευών του δήμου, με την συνδρομή εθελοντών.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Εξ άλλου στο αμέσως προσεχές διάστημα, αναμένεται να κατασκευαστούν ράμπες ΑμεΑ, εντός του σχολικού συγκροτήματος και να προχωρήσει η συντήρηση της παλαιάς αίθουσας του Αναπτυξιακού Συλλόγου, προκειμένου να δοθεί σε χρήση.

Συντηρείται και ανακατασκευάζεται η παιδική χαρά Σισίου

swell adv 2021

Ο κ. Καστελλιανάκης, ευχαριστώντας αρχικά τον Δήμο Αγίου Νικολάου και το αρμόδιο τμήμα Συντήρησης και Κατασκευών, τον εργολάβο κ. Τίτο Κάβαλο για την εθελοντική προσφορά του στην ολοκλήρωση του έργου καθώς και τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων κ. Γ. Χατζηγεωργίου, αναφέρθηκε στις εργασίες που γίνονται για την συντήρηση και ανακατασκευή της παιδικής χαράς του Σισίου (νέου τύπου), ενώ όπως υπογράμμισε στις νέες μελέτες του Δήμου Αγίου Νικολάου, έχουν συμπεριληφθεί οι  παιδικές χαρές Βραχασίου – Μιλάτου, που σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει, θα δημοπρατηθούν έως τις αρχές του νέου έτους.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button