Τετάρτη, 12 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΣημαντική Διάκριση για την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης στο χώρο του Θεματικού Τουρισμού

Σημαντική Διάκριση για την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης στο χώρο του Θεματικού Τουρισμού

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Με τη συμμετοχή επιφανών εκπροσώπων του Θεματικού Τουρισμού, διοργανώθηκε με επιτυχία στις 30 Ιανουαρίου 2020, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, για 1η χρονιά, από την Boussias Communications και το Marketing Week, η τελετή απονομής των βραβείων Venue Awards 2020, η οποία τελούσε υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων (HAPCO).

Κατά τη διάρκεια της τελετής επιβραβεύτηκαν χώροι πολιτισμού, ξενοδοχεία, νέοι – εναλλακτικοί χώροι, πολυχώροι και κτήματα εκδηλώσεων, που ξεχώρισαν για τις υποδομές, την ποιότητα των υπηρεσιών και την εμπειρία που παρέχουν στον φιλοξενούμενο. Πέρα από τις παραπάνω τιμητικές διακρίσεις, απονεμήθηκε ειδική διάκριση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, σε χώρους εκδηλώσεων από όλη τη Χώρα για τις κατηγορίες Venue, Location, Infrastructure, Design, Best Practices.

mechanical adv 2021

H Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ) έλαβε το Βραβείο του Καλύτερου Συνεδριακού χώρου στην Κρήτη, καθώς και για τα εκπαιδευτικά και περιβαλλοντικά προγράμματα αυτής, τα οποία πραγματοποιούνται από το Ινστιτούτο Θεολογίας και Οικολογίας, Παράρτημα της ΟΑΚ.

apostolakis adv 2

Το Βραβείο παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Δρ. Κωνσταντίνος Β. Ζορμπάς, ο οποίος, αφού ευχαρίστησε τη Διοργανώτρια Εταιρεία και την Κριτική Επιτροπή για την επιλογή του Ιδρύματος επεσήμανε τη σπουδαιότητα της διακρίσεως αυτής για το σημαντικό έργο του, ως τόπο συνάντησης, καταλλαγής και διαλόγου μεταξύ Εκκλησίας και Κοινωνίας.

Το βραβείο αυτό ανήκει, σημείωσε ο ίδιος, στην «Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό μας Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο Α΄, την Εκκλησία της Κρήτης, τον Πρόεδρο Σεβ. Μητρ. Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιο και τα μέλη του Δ.Σ., τους ιδρυτές, τους εργαζόμενους και όλους όσους συμμετέχουν στις δράσεις του Ιδρύματος τα τελευταία πενήντα χρόνια.

Η ΟΑΚ έχοντας στα χέρια της αυτή τη σημαντική διάκριση θα συνεχίσει το έργο της ειρήνης, της δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης, των οικολογικών πρωτοβουλιών, θα παραμείνει κέντρο διακονίας του Θεού και των ανθρώπων και σημείο αναφοράς για την τοπική κοινωνία του Κολυμβαρίου, της Περιφέρειας, των Δήμων και εν γένει ολόκληρης της Κρήτης».

Στην τελετή απονομής παραβρέθηκαν και αρκετοί φίλοι του Ιδρύματος.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble